WMF Comfort ceradur stegepande - Bedst i test!

WMF Comfort ceradur stegepande - Bedst i test!

WMF COMFORT CERADUR STEGEPANDE WMF Comfort Ceradur stegepanden har klaret sig rigtig godt. Den har faktisk overrasket i flere test i både Sverige, Danmark og Tyskland. Derfor anbefaler vi lige præcis denne stegepande til dig. En god stegepande er afgørende når du skal stege god mad på panden. Når det handler om pander, er der uendelige muligheder og valg. Vi vil dog sikre dig, at du får den bedste pande, så du kan få den bedste madlavning oplevelse, og der er WMF Comfort Ceradur stegepande et oplagt valg. Comfort stegepanden skiller sig bl.a. ud fra de mange andre stegepander på dens høje materialekvalitet med bl.a. en keramisk holdbar non-stick belægning, hvilket gør det muligt at bruge panden med væsentligt mindre fedtstof.
Bedst i test
Panden er bedst i test hos flere testpaneler som f.eks. Tænk, Politiken, Stiftung Warentest, og råd og rön. Politikens testpanel bed bl.a. mærke i, at panden ikke har slået sig i brug, og det vil sige at varmedelingen er optimal. Det store plasthåndtag gør det nemt at håndtere panden i brug, hvilket også er rigtig vigtigt for en god pande.
Württembergische Metallwarenfabrik
WMF også kendt som Württembergische Metallwarenfabrik er et tysk firma der producerer køkkengrej, og er en af Europas største producenter inden for branchen. Fabrikkens designere sætter stort fokus på, at både form og funktion er på samme høje niveau. WMF er blevet kendt på deres flotte og unikke profi-select bestik, der er fremstille af en særlig rustfri stål kaldet cromargan, som WMF har taget patent på. De har netop lanceret Comfort Ceradur stegepanden, som kan tåle temperaturer helt op til 400 grader.
Produktinformation
WMF Comfort Ceradur stegepanden kan komme i ovnen, så længe temperaturen ikke overstiger 180 grader. Stegepanden tåler alle varmekilder op til 400 grader også induktion. En tur i opvaskemaskinen klarer den også, vi anbefaler dog at pander altid vaskes op i hånden for at forlænge holdbarheden. Fås i følgende størrelser: 28 cm, 24 cm og 20 cm Panden er i rustfrit stål med keramisk non-stick belægning