Gode opbevaringsløsninger til at holde din bolig organiseret

Gode opbevaringsløsninger til at holde din bolig organiseret

At organisere ens hjem kan virke uoverskueligt ved første øjekast. Men med nogle gode opbevarings- og organiserings systemer går det hele lidt lettere! Når du rydder ud, rydder op og organiserer, kan det skabe større overblik, overskud og frihed i din hverdag.

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej med organiseringen! Derfor har vi samlet nogle af vores smarte opbevaringsløsninger til de forskellige rum i dit hjem.

Uanset om du står over for en omfattende oprydning eller bare ønsker at forbedre den nuværende organisering, håber vi at hjælpe dig med at træffe smarte beslutninger, når det kommer til opbevaring og organisering.

Farverig og praktisk opbevaring

Med Day's foldekasser kan du vælge mellem en masse forskellige størrelser og farver, så det passer til din indretning! Om det er en lille kurv til skrivebordet, eller en stor kurv til organisering på reolen, er jeg sikker på du kan finde en farve og størrelse der passer til dit behov. Det smarte ved disse kurve er, at når de ikke er i brug, kan de foldes sammen, så man kan opbevare flere på mindre plads.

Du kan finde vores udvalg her: Day Foldekasser

Opbevaring med låg

Smartstores opbevaringskasser med låg kan bruges til mange forskellige formål! De er praktiske fordi de har et medfølgende låg, som gør dem nemme at stable, men også gode hvis man for eksempel skal opbevare noget i kælderen, i skuret eller på loftet. Nogle af opbevaringskasser kommer endda med hjul, så de er nemme at flytte rundt.
Så hvis du har overvejet at pakke vintertøjet væk når sæsonen skifter, eller hvis du skal gemme sæsonpynten ned, kan du finde vores udvalg af de forskellige størrelser lige her:

Se udvalget af SmartStore her.

Organisering i køleskabet

Køleskabet er et af de steder der hurtigt kan komme til at se rodet og uorganiseret ud. Dette kan gøre at man mister overblikket over hvad man har liggende, og dermed ikke får brugt alle de madvare man har købt.

Vi har samlet nogle forskellige organiseringsmuligheder til dit køleskab, så det igen kan blive overskueligt at finde det man har brug for.

Conzept opbevaringsbeholdere findes i forskellige størrelser, og med forskellige formål. Vi har udvalgt disse to produkter, som gør det nemt at opbevare henholdsvis sodavand og æg i ens køleskab. 
Du kan se hele deres udvalg på vores hjemmeside her.

Køb Conzept køleskabsopbevaring til æg her.

Køb Conzept køleskabsopbevaring til sodavand her. 

Condibøtter

En anden smart måde at opbevare f.eks. madrester eller tørvare er disse condibøtter med låg. Det kan bruges både i køleskabet, og i køkkenskabene til at skabe et overblik over hvilke madvare man har. Mange bruger disse til f.eks. at opbevare mel, sukker, solsikkekerne mm. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Disse condibøtter kan stables, og er i klar plast, hvilket gør det let og overskueligt at opbevare, så man sparer plads i skabene. 

Du kan findes vores udvalg af condibøtter med låg her.

Vi håber, at vores produkter til at organisere dit hjem og køleskab har inspireret dig til at skabe mere plads og orden i dit hjem. Selvom det kan være uoverskueligt at skulle organisere hele sit hjem, kan man tage et et rum af gangen - og på den måde få sat hjemmet i systemer så alt har en plads!