Sikker betaling

Vores primære fokus er at tilbyde vores kunder en 100% sikker og tryg oplevelse når de handler hos os. Derfor bruger vi en af Danmarks førende betalingudbyder, Pensopay. De er i dag en førende dansk leverandører af online betalingsløsninger, og benyttes på ca. 20% af alle danske webshops. 

Betalingsmuligheder

Vi giver vores kunder mulighed for at bruge en lang række betalingsmidler herunder:

  • VISA
  • Mastercard
  • Mastercard Debit
  • Maestro Card
  • Visa Elektron
  • MobilePay
  • ViaBill

Når du betaler med kreditkort, bliver der også gennemført et ekstra sikkerhedstiltag, der hedder 3D Secure. Her skal du godkende købet inden betalingen går igennem.

Hvad er 3D Secure?

3D Secure er en sikkerhedsprotokol, der er udviklet til at beskytte kortholdere online via yderligere sikkerhedskontrol i forbindelse med betalingstransaktioner. 3D Secure leveres af individuelle kortbetalingsudbydere (for eksempel har Visa ”Verified by Visa” og Mastercard har ”SecureCode”). 

Du skal herved bekræfte din identitet typisk ved hjælp af nemID/MitID på deres mobilapp eller en engangskode, der bliver sendt som SMS til din telefon. Denne step skal godkendes før du kan afslutte transaktionen.

Vi er e-mærket

Vi lægger meget vægt på sikkerhed ved betalingen, og netop derfor har vi valgt denne sikre betalingsløsning. Alle betalingsoplysninger behandles krypteret, og vi har på intet tidspunkt mulighed for at læse dine personlige kortoplysninger. Du er derfor 100% sikker i ved dit køb hos os. Derudover er vi E-mærket certificeret siden 25.03.2015, hvilket vil sige at vi vi løbende gennemgår ekstern kontrol af vores hjemmeside. Derudover er du som forbruger også omfattet af en køberbeskyttelse på op 10.000 kr. Du kan læse mere om købebeskyttelse ved e-mærket.

Hvornår trækkes pengene?

Efter dit køb er gennemført modtager du en automatisk ordrebekræftelse fra os pr. e-mail, hvor der står, hvad du har købt. Pengene trækkes først fra din konto, når pakken bliver afsendt fra vores lager.