Udendørsbelysning på Solceller

Udendørsbelysning på Solceller

Ønsker du også at skabe en hyggelig stemning i haven eller på terrassen. Solceller er nemt, bæredygtigt og praktisk når du skal vælge udendørsbelysning, da der ikke er behov for at trække ledninger og have strømudtag i haven.

Forbedret teknologi

Teknologien forbedres hele tiden så lamperne lyser længere tid. Det er både fordi teknologien bliver bedre på batterierne og på LED-pærer som bruger mindre og mindre strøm til at lyse. Pga af den teknologiske udvikling lyser havelamper nu meget længere tid og har mindre behov for sollys for at oplade. Udviklingen gør også at man i dag kan får solcellelamper til flere formål en tidligere.

Orienteringsbelysning

Det er penge at spare ved at udskifte orienteringsbelysning omkring huset, terrasse indkørsel og gangarealer. Fakler er gode til at sætte langs havestier og indkørselen. Belysningen kan også kombineres med sensor – så de kun tænder hvis der er bevægelse i nærheden – det hjælper også på at batterierne holder i længere tid så der er lys igennem hele natten.

Hyggebelysning i Haven.

Der findes mange muligheder for give haven lidt hyggestemning med solcellebelysning. Som noget nyt i år har vi små søde pærer der enkeltvis kan hænges op lige der hvor det giver det bedste resultat. Vi har også en lille lampe til bordet og insektlamper på solenergi - så myggene ikke får lov at ødelægge en hyggelig aften i haven. Ønsker du en mere dramatisk effekt giver teknologien mulighed for belysning med flammeeffekt. Det ser meget livagtigt ud og give maximal hyggeeffekt.

Kort sagt er der mange muligheder i dag for solcellebelysning til gavn for både miljøet og pengepungen.