Squashpasta med kylling og sprød parmaskinke

Squashpasta med kylling og sprød parmaskinke

Kathrine fra Healthyfoodie, har lavet en super simpel opskrift på en sund og hurtig pastaret - helt uden pasta! Pastaen er denne gang blevet erstattet med squash - et sundt og hurtig alternativ til den traditionelle pasta. Squashen bidrager med en lækker konsistens samt en frisk smag. Denne pastaret er tilpasset den travle familie og tager derfor kun en halv time at lave. God fornøjelse og velbekomme! Tilberedningstid: 30 min Indkøb: Kyllingebryst, champignon, parmaskinke, edamammebønner, hytteost, spinat, grøn pesto, squash, solsikkekerner og eventuelt avocado og mozzarella Portion: 4 store portioner Ingredienser: – 550 g kylling – 200 g champignon i skiver – 120 g ovnstegt parmaskinke – 160 g edamammebønner – 500 g hytteost – 160 g hakket spinat – 40 g grøn pesto – 3 squash – 80 g saltristede solsikkekerner Fremgangsmåde: Snup en skarp kniv og en skærebræt skær dernæst kyllingen ud i små tern (eller skiver)! Find en god stegepande og steg herefter kødet, herefter svites champignonskiverne på panden. Tag en anden pande og lynsteg solsikkekernerne med en smule olivenolie og salt. Mens kyllingen, champignonen og solsikkekernerne tilberedes, fordeler du parmaskinken ud på ovnrist. Parmaskinen bages ved 220 grader i ca 8 min (eller indtil parmastykkerne er helt sprøde). Mens de andre ting står og hygger sig, er det tid til at kaste sig over squashpastaen. Ved hjælp af GEFU – Spirelli Spaghetti slicer til grøntsager skrælles squashen en fine tynde baner. Herefter skal squashen vendes i en stor skål sammen med hytteost og pesto. Heri tilføjes edamammebønnerne, spinaten, kyllingen og champignonskiverne, mix alle ingredienserne godt rundt i squashpastaen. Afslut med at drysse en smule parmaskinke udover serveringen – drys tilsidst saltristede solsikkekerner udover retten. Tip: Squashpastaen er her toppet med avocado stykker, som er skåret i små tern – og hvis du er særligt glad for ost, kan du yderligere smuldre mozzarella/parmesan ovenpå. Billede: Kathrine, Healthyfoodie.dk Opskriften kan ses på healthyfoodie.dk