Sorter nemt dit affald med det nye affaldssorterings koncept fra Brabantia

Sorter nemt dit affald med det nye affaldssorterings koncept fra Brabantia

Bor du i en af de kommuner hvor du som borger fremover skal til at sortere dit genanvendelige affald fra restaffaldet? Vil du gøre noget godt for miljøet? Eller har du måske brug for noget nyt og smart til din affaldssortering i hjemmet? Uanset grunden til at du sortere eller skal til at sortere dit affald, så har Brabantia udviklet et sorteringskoncept som er perfekt til affaldssortering! Sorteringskonceptet fra Brabantia gør det nemt at organisere affaldet på din måde. Det er en smuk, pladsbesparende og smart løsning til adskillelse, indsamling og transport af affald. Alt hvad du behøver for at oprette dit eget system til sortering og opbevaring af forskellige typer affald. Kollektionen består af 6 og 12 liters spande i mint, gul, hvid og grå. Sæt dem på gulvet, i skabet eller køkkenbordet, hæng dem på væggen eller i køkkenskabet, mulighederne er mange! hw-homeware brabantia affaldssortering top

2 x 12 liter sorteringsaffaldsspande med indbygningsmodul

Med 2 x 12 liters Brabantia affaldsspande med låg og indbygningsmodul har du flere anvendelsesmuligheder end med en traditionel indbygningsskraldespand. Med en robust monteringsramme og en klar vejledning vil de passe let ind i næsten ethvert skab, uanset hvilken måde lågerne åbner. På grund af den selvbærende monteringsramme er der ingen vægt, der vil blive lagt direkte på dine låger, så de vil ikke synke.

hw-homeware_Brabantia affaldssortering

12 liters sorteringsaffaldsspand med låg i gul eller hvid

Du kan bruge 12 liters spande til flasker, dåser, emballage eller noget helt andet, du ønsker at sortere. Det store håndtag og smarte greb i bunden af hver spand gør tømning ekstra nemt. Hæng dem på væggen med det smarte medfølgende beslag, eller sæt dem på gulvet eller i skabet.

hw-homeware_Brabantia affaldssortering gul

6 liters sorteringsaffaldsspand med låg i gul eller hvid

Den søde 6-liters spand har som de andre spande låg, så du undgår unødvendige lugtgener, den er perfekt til bortskaffelse af organisk affald. Du kan med fordel vælge at placere den lille 6 liters affaldsspand på køkkenbordet eller ovenpå en Brabantia indbygnings affaldsspand. Alle spandene har specialdesignede låg, så alle affaldsspandene i sorteringskonceptet kan stables ovenpå hinanden.