SodaStream - Bobl, Bland og Nyd !

SodaStream - Bobl, Bland og Nyd !

Sodastream

SodaStream - mange fordele

Det er sol og sommer og det gælder om at holde sig godt hydreret i sommervarmen. Med en sodavandsmaskine fra SodaStream kan du altid have læskende sodavand eller danskvand lige ved hånden. Find din egen Sodastream smag. Det er mange fordele ved at have en sodavandsmaskine hjemme:
 • NEMHED: Du slipper for at slæbe litervis af tunge flaske med væske hjem fra supermarkedet. For slet ikke at tale om irritationen over det fylder at have mængder af tomme flasker liggende indtil det lige passer at tage dem med retur i supermarkedet for at få med pant retur.
 • SUNDHED: Du sikrer dig at dine drikke er lavet på frisk vand. En anden fordel er også at du selv kan bestemme hvor meget kulsyre du fortrækker i din sodavand/danskvand. Det er sundt med vand og SodaStream-ejere drikker i gennemsnit. 40% mere vand dagligt.
 • MILJØVENLIGT: Ikke nok med det er læskende er det også mere bæredygtigt og miljøvenligt end at købe vand og sodavand på flaske. Det sparer på plastik og CO2 transport regnskabet som er godt for planeten.
 • BILLIGT: SodaStream er ikke kun godt for din sundhed og miljøet, men du sparer også penge. Det koster nemlig kun kr. 1,70 per liter at lave dit eget danskvand. Du kan lave ca. 60 liter vand/sodavand med på en kulsyrepatron.

SodaStream maskiner

Kom godt i gang med at lave dit eget danskvand eller sodavand med en ny SodaStream maskine. Dette er også den perfekte gave her i sommervarmen. Vi har 2 gode startpakker på tilbud:

Sodastream Genesis – Megapack

Sodastream – Genesis – Megapack – Hvid

Pakken indeholder:

 • 1 stk. Genesis sodavandsmaskine
 • Maskinen er kåret som ”Godt køb” af forbrugermagasinet TÆNK
 • 2 stk. 1 liters flasker
 • 2 stk. 0,5 liters flasker
 • 1 stk. kulsyrepatron (rækker til ca 60 liter)

Pris 499.95 DKK

Fås i både sort og hvid

Sodastream Spirit - Megapack Sort

Sodastream – Spirit Megapack – Sort Pakken indeholder:
 • 1 stk. Spirit sodavandsmaskine i sort
 • Maskine er kåret af PriceRunner som ”Bedst i test”
 • 2 stk. 1 liters flasker
 • 1 stk. 0,5 liters flasker
 • 1 stk. kulsyrepatron (rækker til ca 60 liter)

Pris 599.95 DKK

Brug originale SodaStream kulsyrepatroner

Sodastream – Kulsyrepatron – refill Der er 100 vis af butikker i Danmark der ombytter kulsyrepatroner. Men husk at ombytte til de originale patroner fra SodaStream til din SodaStream maskine. Derved sikrer du dig at patronen har undergået tredobbelt kvalitetskontrol, rengøring, påfyldning af den bedste CO2 og sikker forsegling. Du kan nemt genkende dem på det blå logo og den blå forsegling. Husk at garantien på din maskine kun dækker hvis du bruger de originale SodaStream patroner der er designet specifik til din maskine. Der er også rabatordninger ved ombytning af patroner som gør at hver 6. ombytning hos os er gratis. Dette gælder kun ved ombytning af SodaStream patroner til SodaStream patroner. Ønsker man at have en ekstra kulsyrepatron liggende så man aldrig løber tør for kulsyre – så kan man købe en ekstra patron her. NB! - Husk altid at tilsætte kulsyre til din flaske med vand FØR du tilsætter evt. smag – Ellers ødelægger du din maskine.

Stort udvalg af ekstra flasker

Det er muligt at købe flere forskellige ekstraflasker til din Sodavandsmaskine. Der findes både 1 liter flasker og 0,5 liter flasker. Du skal være opmærksom på, at ikke alle flasker kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Dem der er sikre til opvaskemaskine kan købes her: Flasker til opvaskemaskine / My only bottle Du skal også være opmærksom på at der er en udløbsdato på flaskerne. Dette er fordi de udsættes for et højt tryk når der tilføres kulsyre. Med tiden bliver plastikken for hård og kan ikke modstå trykket da plastikken ikke længere kan udvide sig under kulsyre tilførelsen. For at garantere din sikkerhed må der derfor ikke bruges flasker i en SodaStream maskine hvis flasken er udløbet på datoen. Sodastream – Flaske Til opvask – 1 LSodastream – Ekstra flasker 2×05 L Sodastream – Ekstra flasker – 3 x 1 literSodastream – My only Bottle 0,5 liter – Blå

SodaStream koncentrat – noget for enhver smag!

SodaStream har mange smagsvarianter I deres sortiment – kort sagt der er noget for enhver smag. Huske altid at tilsætte kulsyre til din flaske med vand FØR du tilsætter evt. smag – Ellers ødelægger du din maskine. Sodastrem smag

Sidste nyt ! - SodaStream X Pepsi

Som noget helt nyt kan du nu få 9 velkendte smagsvarianter fra Pepsi. Det er den samme smag som du kender fra dem du køber i supermarkedet. Men nu slipper du for at slæbe dem hjem og kan selv blande dem lige når du har lyst. En flaske smag giver ca. 8 liter færdigblandet læskedrik. Serien indeholder Pepsi, PepsiMax, 7UP, 7UP Free, Mountain Dew, Mountain Dew Diet, Mirinda Orange, Mirinda Orange Light og SchwipSchwap Cola-orange Zero, Sodastream smag

SodaSteam Fruit Drops

Fruit Drops er perfekt til dig der bare ønsker et strejf af lidt smag. Fruit Drops er meget koncentreret og 40 ml. giver op til 20 liter færdiblandet drik. Fruit Drops indeholder kun naturlige ingredienser. Der er ingen kalorier, ingen kunstige sødestoffer og er uden tilsat sukker. De indeholder heller ingen kunstige farve- eller smagsstoffer. Det kan faktisk ikke blive meget bedre! Sodastream smag

Økologisk Soda Press Co Sirup

Denne serie af lækre økologiske smagsvarianter er lavet af kvalitetsingredienser og leveres i glasflasker. De er lavet på naturlige ingredienser, er glutenfri og veganske og lavet med mindre sukker. Serien indeholder friske kombinationer og klassiske smagsvarianter som Lemonade, Ginger Ale, Blåbær/Lime, Hindbær/Mint, Indian Tonic Udover at de kan tilsættes danskvand er de også velegnede til at mixe lækre cocktails, lave forfriskende ispinde og slushice med mindre sukkerindhold. Siruppen kan også hældes over is-desserter som en lækker sauce. Sodastream smag

SodaStream Classics

Denne serie er lavet på naturlige aromaer og uden konserveringsmiddel. Serien indeholder de klassiske og mest populære sodavandsmage. Cola, Orange, Lemon-Lime, Sport og energidrikken Xstream Energy. Cola fås også i en sukkerfri variant. Man får ca. 7 liter færdigblandet drik ud af en flaske sirup.

Skål!... og nyd din yndlings SodaStream drik!