Scrub Daddy - Verdens mest populære skuresvamp

Scrub Daddy - Verdens mest populære skuresvamp


Scrub Daddy laver højtydende rengøringsprodukter ved at kombinere eksklusive materialer med sjove og funktionelle designs. Dette er en historie om sand pioneerånd og en amerikansk sucesshistorie.

Historien om Scrub Daddy

Historien om Scrub Daddy begynder i 2006 hvor Aaron Krause drev en international produktionsvirksomhed i USA. Hans dag bød både på papirarbejde på kontoret, men også reparation af maskiner bagved. Beskidte hænder var en konstant irritation for ham, og han påbegyndte derfor en mission for at opfinde en behagelig og effektiv måde at rense sine hænder på.

Et højt konstrueret polymerskum viste sig at være den perfekte løsning! Det fungerede så godt, at han patenterede designet, som var rundt i formen, rillet på den ene side og havde to huller udstanset fra midten. Han begyndte at markedsføre håndskrubberen til værksteder, hvor han dog blev mødt med stor modstand. De mente ikke, at de havde brug for produktet. Aaron opgav derfor ideen.

En efterårsdag i 2011 trængte havemøblerne til en rengøring. Aaron brugte en traditionel dobbeltsidet skuresvamp, men det ridsede straks malingen. Han besluttede derfor at prøve den gamle håndskrubber, som var blevet gemt væk og lå og samlede støv. Det fungerede chokerende godt og ridsede slet ikke møblerne! Mens han fortsatte med rengøringen, lagde Aaron mærke til, at den kolde lufttemperatur fik svampens tekstur til at ændre sig og blive fastere. Den mere stive konsistens gav en ekstra skrubbekraft. Hver gang han derefter gjorde skrubberen våd med varmt vand, blev den blødere og tilpassede sig vandets temperatur. Da møblerne var rene, tog han skrubberen ind i køkkenvasken. Med en lille indsats og lidt rindende vand, vaskede han svampen og straks forvandlede den sig fra at være en snavsede svamp til at se helt ny og ubrugt ud. 

founder of scrub daddy with sponge in his hands

I 2012 blev Scrub Daddy, Inc. officielt etableret som selskab og skuresvampen tog USA med storm, da den var med i det amerikanske svar på “Løvens Hule”. 
Eksponeringen fra nationalt tv var kolossal og Scrub Daddy er i dag verdens mest solgte skuresvamp.

 

Hvad kan man bruge Scrub Daddy til?

Scrub Daddy blev verdenskendt grundet sin FlexTexture, hvilket betyder at svampen ændre tekstur afhængig af vandtemperaturen. Hvis vandet er varmt bliver svampen blød – og hvis vandet er koldt bliver svampen hård. Brug den hård, når der er brug for ekstra skrubbekraft, som fastbrændt eller klistret snavs. Brug den blød til lettere rengøringsopgaver, eller når du har brug for sugeevne og sæbeskum. 

Scrub Daddys “øjne” fungerer som en ergonomisk grib til fingrene, som gør at du let kan holde fast i svampen på bunden af glasset eller krukken. Med Scrub Daddys unikke egenskaber, er dette et uundværligt redskab i husholdningen.

Laboratorietests viser, at FlexTexture er sikkert på følgende overflader: Akryl, aluminium, bilmaling, støbejern, keramik, krom, kobber, krystal, emalje, glasfiber, glas, granit, læder, kalksten, marmor, non-stick belægninger, bronze, messing, porcelæn, fedtsten, rustfrit stål, vinyl, træ og kvarts. 

Hvis du er i tvivl om du kan bruge Scrub Daddy, test først på et lille og ikke synligt område.

 

Hvad er Scrub Mommy?

Scrub Mommy er en videreudvikling af den originale Scrub Daddy. Scrub Mommy er en dobbeltsidig skuresvamp, der både indeholder ResoFoam og FlexTexture. Den bløde svamp på den ene side absorbere mere vand end en almindelig svamp.

FlexTexture siden bliver fast i koldt vand for at give ekstra skrubbekraft. I varmt vand bliver den blødere, og bliver bedre egnet til lette rengøringsopgaver.

Den anden side med ResoFoam er 6 x mere absorberende end andre svampe og producerer 60% mere sæbeskum, udover at være lugt- og pletbestandig.

Scrub Mommys form er ergonomisk og fuldt funktionel. Brug hendes øjne til at rense 360 ​​grader og nå bunden af ​​høje glas, kaffekander og gryder.
Hendes smil renser begge sider af redskaber i en let bevægelse.

Hw-homeware er stolte forhandlere af Scrub Daddy og Scrub Mommy, og du kan altid finde er stort udvalg af netop disse populære produkter. En scrubdaddy koster kun 29,95 - altså lige under 30 kr.