Oral B - Din Elektriske Tandbørste

Oral B - Din Elektriske Tandbørste

Find din elektriske tandbørste fra Oral-B

En elektrisk tandbørste fra Oral-B kan være et godt redskab, hvis du vil sikre en korrekt og ensformig tandbørstning hver gang. Fordelen er, at tandbørsten laver bevægelserne for dig, så du kun skal sørge for at føre den elektriske tandbørste rundt på tændernes flader. Derudover bliver tandbørstningen mere dybdegående og med den effektive tandbørstning, kan du bedre forebygge plak og bakterier på og imellem tænder og tandkød. Vi har i et samarbejde med Aurora Group, sammenstøbt en vejledning af elektriske tandbørster fra Oral-B. Der er nemlig et vælg af tandbørster på marked, som for dig kan være svært at gennemskue, hvilken der dækker dit behov. Men dette har vi et svar på, eller i hvert fald en vejledning til.

Pro600 Cross Action

Den første model vi vil anbefale er Pro600 Cross Action. Pro600 Cross Action er den første model med 3D teknologi. 3D teknologien løsner og fjerner mere plak. Dette sker grundet dens pulserende bevægelser, som indebærer at hovedet laver et drej til højre, et drej til venstre og et push. Det er her 3D funktionen kommer til syne. Pro600 Cross Action er udstyret med en tryksensor der indikerer hvis du trykker for hårdt, og dermed sikrer dine tænder og dit tandkød mod skader. Dette sker ved at tandbørsten går ned i omdrejninger. Tandbørsten er ud over tryksensoren også udstyret med en 30 sekunders timer og børster med 28.800 børstebevægelser i minuttet, som i samarbejde sikre en fornuftig tandbørstning.

Pro2700/2900

Nr. 2 i rækken af elektriske tandbørster vi anbefaler er Pro2700/2900. Den har som Pro600 CrossAction også 3D teknologi. Men denne tandbørste er udviklet med meget mere væsentligt ekstra udstyr. Modellen Pro2700 har 48.800 børstebevægelser, det er dobbelt så mange som Pro600 modellen. Det giver en grundigere tandbørstning, der vil føre til et bedre resultat. Med så mange børstebevægelser medfølger risikoen også for forkert brug. Derfor har Oral-B videreudviklet på tryksensoren, så den nu er visuel. Det ses i form af et rødt lys der vil lyse ved for hård tandbørstning eller tryk. En væsentlig forbedring der er fortaget fra Pro600 modellen til Pro2700 modellen er, at de er produceret med et litiumbatteri. Fordelene ved dette er: Ingen afladning af batteriet når tandbørsten ikke er i brug og et litium batteri tåler korte opladninger. Det betyder at det giver længere levetid, da batteritiden varer længere grundet ingen afladning, det giver længere levetid og holdbarhed for tandbørsten.

Smart 4000/5000

Tandbørsten 4000/5000 har alle fordele og programmer som 2700/2900. Udviklet med flere programmer, der ydermere understøtter til en endnu bedre tandbørstning. Det er det første store spring i serien af elektriske tandbørster da en ny teknologi her er opfundet. Tandbørsterne er udstyret med en bluetooth funktion som benyttes via en Oral-B app der vejleder til korrekt tandbørstning, brug af de forskellige programmer og påmindelse om udskiftning af børstehoved. 5000 modellen har også gum care og whitening programmerne. Gum care er med til at massere tandkødet og forebygger for tandkødsbetændelse og giver sunde gummer. Whitening – fjerner misfarvning fra tænder, som opstår ved kaffe, the, cola rødvin, lakridser og ikke mindst rygning. Den lille silikone kop på børste danner vakuum, og derfor skader den ikke emaljen. Det er klinisk bevist at ved brug 2 x 2 min dagligt i 21 dage kan man få op til to farvenuancer hvidere tænder, uanset hvilken tandpasta du bruger.

Genius 10.000

Oral-B GENIUS 10000N White - Det første intelligente børstesystem med ny tandkødsbeskyttelse, der hjælper dig med at børste tænder, som din tandlæge anbefaler. Med den unikke Position Detection-teknologi og runde børstehoved overser du aldrig et sted, mens du fjerner op til 100 % mere plak end med en almindelig manuel tandbørste. Resultatet er sundere tandkød og hvidere smil fra den første dag ved at fjerne overfladiske misfarvninger. Denne smukke avancerede tandbørste beskytter dit sarte tandkød og forebygger fremtidige problemer. Kombinationen af den nye revolutionerende tandkødsbeskyttelse, 360 SmartRing og trykkontrol advarer dig, reducerer hastigheden når du børster for hårdt og fortæller dig, hvor du børster for meget for at få en mere nænsom rutine. Sidst men ikke mindst leveres GENIUS 10000N White med et li-ion-batteri, der holder i mere end 2 uger på 1 opladning. Unikt USB Smart rejseetui- Her kan du lade smartphone, tablet osv, da den bruges under tandbørstning til vejledning. Inkl. smartphone holder, som sættes i ansigtshøjde og scanner dit ansigt. Med Oral-B GENIUS 10000N White kan det ikke gå galt, når du børster tænder. Det er ikke så mærkeligt, at Oral-B er det mærke, som flest tandlæger i verden anbefaler. Denne tandbørste er med andre ord toppen af poppen og er klart den vi anbefaler til dig der vil gøre lige dét mere for dine tænder.