Leifheit Teleclip 60 - Smart sammenklappeligt tørrestativ

Leifheit Teleclip 60 - Smart sammenklappeligt tørrestativ

Leifheit Teleclip Er du ung, og er lige flyttet hjemmefra? Har du ikke så meget plads? Eller skal du bare have et smart og billigt tørrestativ? Så har vi tørrestativet til dig! Leifheit Teleclip 60 er nemlig et utrolig nemt og handy tørrestativ. Det er perfekt hvis du står og er i pladsmangel. Leifheit Teleclip fylder næsten ingenting, og så koster det heller ikke en bondegård.

Spar på både strøm og plads med Leifheit Teleclip

Du sparer en masse strøm fra tørretumbleren ved at bruge et udendørs tørrestativ og med et udendørs tørrestativ, får du tørret dit tøj på den mest naturlige måde. Vi anbefaler derfor, at du anskaffer dig et Leifheit Teleclip hurtigst muligt, nu hvor det for alvor er ved at blive sommer. Leifheit Teleclip 60 er et lille tørrestativ som er beregnet til at hænge på væggen, da det ikke har fødder. Du kan både bruge det udendørs og indendørs, og efter brug kan du bare klappe det sammen så det ikke fylder noget. Tørrestativet er egentlig lavet til at blive hængt op ad husmuren eller væggen under carporten, men der er mange muligheder. Du kan monterer flere efter behov og sætte dem sammen, så du får en hel tørrestativsvæg, som du så bare kan klappe sammen efter brug. Med dette tørrestativ slipper du for at bruge en masse plads, som du fx skulle med opbevaring at et stort tørrestativ. Med Leifheit Teleclip behøver du blot at klappe det ind, og du behøver derfor kun at se på det når du skal tørre tøj. Leifheit Teleclip 60 er som navnet antyder 60 centimeter bredt. Det har en dybde på 56 centimeter udfoldet, og i alt er der 4,2 meters tørreplads. Der er altså masser af plads til at tørre dit tøj på, og ellers kan du altid købe flere stativer og sammensætte dem. Dette tørrestativ bør monteres på væggen, derfor kræves der skruer, og muligvis også rawlplugs afhængigt af materialet af væggen.

Leifheit

Leifheit er et Tysk firma der stammer tilbage fra 1956, de har deres hovedkontor i Nassau i Tyskland og shipper derfra rundt til 80 forskellige lande i hele verdenen. I over 55 år har leifheit været en førende virksomhed når det kommer til rengøring, vasketøj og husholdningsprodukter. De har altid været kendt for deres meget unikke idèer inden for husholdningsprodukter, og deres måde at gøre husholdningen nemmere på. Det har de også vist på en lang række produkter fx. deres vinduesvasker, og med det nye Leifheit Teleclip 60.

Detaljer

  • Tørrestativ til væg
  • 4,2 meter tørreplads
  • Tørrestativ kan klappes sammen efter brug
  • Dette tørrestativ kræver ikke nogen vedligeholdelse
  • Koster kun 269.95 DKK