Ideer til mors dag

Ideer til mors dag

Giv den perfekte gave og gør din mor glad med en fin og sød eller funktionel og praktisk gave på Mors dag. At hylde en mor på en bestemt søndag i maj, er ikke kun en anledning for at fejre sin egen mor. Mange benytter også dagen til at give deres egne børns mor en gave – Især hvis børnene ikke er store nok til selv at give en gave. Vis din mor at du sætte pris på hende. Bestilt en gave hos hw-homeware.dk og få den leveret indenfor få dage direkte hjem til hende.

Hvad er mors dag?

Mors dag afholdes hvert år på den anden søndag i maj. Sådan har det været siden 1929, da dagen blev markeret første gang i Danmark. Dagen blev opfundet af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe i 1872. Hun ønskede at ære sin egen mor, men efterhånden også for generelt at ære alle mødres arbejde. Oprindeligt blev dagen i Danmark indført for at indsamle penge til enker og mødre der havde mistet deres mænd eller børn i krigen. Senere gik pengene til organsatinen mødrehjælpen samt andre gode formål.

Gaven til mor

Vis din mor eller dine børns mor, at du har husket hende på mors dag i år og at du sætter pris på hende. Den mest populære gave til mors dag har nok altid været en fin buket blomster, men hvorfor ikke også give hende en tilhørende vase eller noget helt andet som du ved at din mor bare vil elske. Vi har herunder samlet flere gode gaveideer som enhver kvinde vil elske. Hvem elsker ikke en smuk vase. Det gør din mor i hvert fald! Vi har selvfølgelig et stort udvalg af vaser, som kommer i et hav af størrelser, farver og designs. Der skulle gerne være noget til enhver smag. Hos hw-homeware.dk finder du både den ikoniske Lyngby vase og den kendte og klassiske Omaggio vase fra Kähler. Mange elsker at gøre hjemmet hyggeligt og der er intet der skaber hygge og stemning som levende lys. Du går derfor aldrig helt galt i byen, hvis du giver en fin lysestage som gave. Vi har et stort udvalg af smukke lysestager bl.a. fra Georg Jensen. Hverdagen er ofte travl og det kan betyde både stress og dårligt humør. Giv en du holder af en pause og forkæl hende med f.eks. et nyt massageapparat. Dreamfarm har med stor succes lavet mange produkter der er så simple og innovative, at der er et under at ingen har tænkt på det før. De lægger stor vægt på funktionelt design. Produkterne fra Dreamfarm vil alle ønske at have i deres køkken.

Ooono Fartalarm/Trafikalarm

Ooono trafikalarmen advarer når man nærmer sig en fartkontrol, så farten sænkes og man slipper for fartbøder. Hvem ville ikke elske at få en gave, som sikrer at man aldrig igen får en fartbøde.