Bagning med Blomsterbergs

Bagning med Blomsterbergs

Blomsterbergs Vi kender alle Mette Blomsterberg fra tv som dommer i Den store Bagedyst og vært på sit eget tv-program, ”Det søde liv”. Nu er det ikke længere kun deltagerne i ”Den store bagedyst”, der kan lave flotte og lækre kager. Mette Blomsterberg har skabt sin helt egen serie af lækre køkken- og bageprodukter, hvor funktionalitet og æstetik er i højsædet. Bevæbnet med det helt rigtige udstyr kan vi nu alle blive mestre i køkkenet.
Mette Blomsterberg
Mette Blomsterberg blev udlært konditor i 1990 fra Kransekagehuset i København. Kun fem år efter blev hun bestyrer af Glyptotekets Café, hvor hun i flere år drev både café og konditori. I 2011 åbnede hun sammen med sin mand Henrik Blomsterberg sin egen butik ”Blomsterbergs” i det indre København. Tre år senere udvidede de med Blomsterbergs Café & Konditori i Lyngby. Mette Blomsterberg er hele Danmarks konditor. Foruden sine optrædener på tv har hun udgivet en lang række bøger, holder kurser, foredrag og events om bagning og desserter. Gennem de seneste år har hun også vundet en masse priser inden for sit fag.
Blomsterbergs-serien
Blomsterbergs-serien består af flotte og funktionelle produkter, der nøje er udvalgt til de, der elsker at lave mad og bage. I serien finder du bl.a. de smukke dråbeskåle i porcelæn. Skålene findes i sæt med fire i følgende størrelser: 13 cm, 20 cm, 28 cm og 36 cm. De elegante skåle er helt perfekte til alverdens lækkerier. Du kan bruge dem både som skåle og som dybe tallerkener. De vil få næsten alle anretninger til at se indbydende og elegante ud. Skålene er ovnfaste, tåler mikroovn og er velegnede til opvaskemaskine. Serien indeholder derudover et hav at funktionelle forme til alt lige fra bagning af brød til støbning af is og kager. Diverse redskaber til bagning og køkkenet findes også i serien. Eksempelvis dej/-pizzasporen i rustfrit stål eller det smarte lille parisienne/-melonjern, som kan bruges til at lave perfekte små kugler af bløde frugter og grøntsager.
Passionen
Alt, hvad Mette Blomsterberg laver, bygger på hendes passion for det søde liv, sanseligheden, forkælelsen og nydelsen. Hun vægter derfor høj faglighed og kvalitet i sine produkter, ligesom hun værner om de gode måltider og desserter.
De bedste råd fra Mette Blomsterberg
  • Læs altid opskriften igennem mindst to gange – gerne over en god kop kaffe.
  • Lav mad fra bunden og acceptér, at det tager tid.
  • Lav ikke for store portioner - lav lidt, men godt.
  • Følg opskriften nøje – mål, vej og temperér meget præcist.
  • Placér en fugtig karklud under dit skærebræt, så det bliver liggende.
  • Brug en savtakket kniv, når du hakker nødder.
  • Brug gerne en god, tung kagerulle.
  • Brug en sprøjtepose, når du skal anrette yoghurten pænt i glas til brunchbordet.
  • Find alle de bedste tips og tricks på Mette Blomsterbergs egen hjemmeside. Du kan blandt andet finde en opskrift på, hvordan man let laver en flot marcipanrose.