Blinis med spinat, laks og kaviar - nemt og lækkert!

Blinis med spinat, laks og kaviar - nemt og lækkert!

Blinis

Server med fordel disse lækre spinatblinis næste gang du får gæster på besøg. De fungerer super godt som små appetizers til hvilken som helst lejlighed, eller som en del af et festligt tapas-bord. Blinis er super nemme at lave, og disse er pyntet med hytteost, gravad laks og kaviar.

Tilberedningstid: ca. 30 min. Det skal du købe ind: Æg, frossen spinat, rugmel, basilikumpesto, hytteost, gravad laks og kaviar Portion: 15 stk små blinis

Opskrift på blinis:

  • 2 æg
  • 4 kugler frossen spinat (optøet)
  • 1 spsk rugmel
  • 1 tsk pesto
Sådan gør du: Start med at røre æg, spinat, rugmel og pesto sammen i en skål. Brug nu en ske til at forme små pandekager/klatter på panden, du kan med fordel bruge en pande specielt designet til blinis. Steg blinissene på begge sider og lad dem køle af. Fordel dem på et fad og læg en lille skefuld hytteost på hver, derefter en skive laks og slut af med en god klat kaviar på toppen. Dine spinatblinis med hytteost, laks og kavier er nu klar til servering! Tips: Server med et godt glas champagne eller lign. Hvis du ikke er så meget for kaviar, kan du toppe med pesto i stedet.
Billede: Kathrine / HealthyFoodie