5 nemme opskrifter til påskefrokosten

5 nemme opskrifter til påskefrokosten

Påske er en tid til at samles med familie og venner, og hvad er bedre end at gøre det over en lækker påskefrokost? Hvis du leder efter inspiration til en lækker og nem påskefrokostmenu, har jeg samlet fem nemme opskrifter, der er perfekte til lejligheden.

 

1. Æggesalat med karry:

Æggesalat er en klassiker på enhver frokostmenu, og denne version med karry er en favorit hos mange. Start med at koge 4-6 æg i ca. 10 minutter, indtil de er hårdkogte. Lad æggene køle af og skræl dem. Hak æggene fint og bland dem med 1/2 kop mayonnaise, 1 teskefuld karry, salt og peber efter smag. Rør godt sammen og server på rugbrød eller friskbagt brød. Du kan med fordel servere æggesalaten i vores flotte BITZ skålesæt

2. Laks på ristet brød:

Denne lette og lækre ret er perfekt som en del af en påskefrokostmenu. Rist nogle skiver brød og smør dem med lidt creme fraiche. Brug fx. vores Conzept brødrister med timer til at riste brødet. Læg et par skiver røget laks ovenpå og drys med lidt frisk dild eller persille. Server på et flot tallerken eller et fad.


Ristet brød med laks på hvidt fad

3. Hønsesalat med bacon:

Hønsesalat er en anden klassiker på enhver frokostmenu, og bacon giver denne version en ekstra smagfuld dimension. Steg et par kyllingebryster i 20-25 minutter, og skær dem i små tern. Steg et par skiver bacon, og hak dem i mindre stykker. Bland kyllingeternene og baconstykkerne med 1/2 kop mayonnaise, salt og peber efter smag. Server på friskbagt brød eller i en flot skål. Server fx hønsesalaten i vores Aida skål på 13 cm.


4. Grøntsagstærte:

Denne grøntsagstærte er perfekt til en let og lækker påskefrokost. Start med at rulle en tærtebund ud, og forbag den i ovnen i 10-15 minutter. Du kan med fordel bruge vores Day tærteform i carbon stål. Skær nogle grøntsager i mindre stykker (f.eks. broccoli, løg, peberfrugt og gulerødder), og sautér dem i en pande. Hæld grøntsagerne over tærtebunden og hæld en blanding af 3-4 æg og 1 kop fløde over. Bag tærten i ovnen i yderligere 20-25 minutter.

Grøntssagsfad på sort baggrund
5. Æggemuffins:

Disse æggemuffins er enkle og lækre og er perfekte til at servere som en del af en påskefrokostmenu. Pisk 4-5 æg sammen med 1/4 kop mælk og salt og peber efter smag. Tilsæt hakket skinke, revet ost og grøntsager efter eget valg (f.eks. cherrytomater, løg eller spinat). Hæld blandingen i muffinsforme og bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter. Du kan med fordel bruge vores Conzept silikone muffinform. Server dine æggemuffins enten varme eller kolde.

 

Nu har du fem nemme og lækre opskrifter til din påskefrokostmenu, der vil imponere dine gæster. Husk at det vigtigste er at nyde tiden sammen med familie og venner og skabe gode minder. God påske!