12 alternative måder at bruge en tandstik på

12 alternative måder at bruge en tandstik på

Tandstikkers design, tynde form og de skarpe ender gør dem til et nyttigt værktøj i hjemmet. Derfor bør du altid have nogle i dit hjem til problemer som disse: tandstik
 1. Fix en vaklende stol En tandstik kan være lige hvad du mangler for at fixe et loppemarkedsfund eller til at gøre et elsket gammelt stolesæde robust igen. Bare sæt den fast på stedet hvor stolens løse ben møder sædet, og bræk det overskydende af.
 1. Rens dit brusehoved Når du lægger brusehovedet i blød i eddike natten over, så brug en tandstik til at få de sidste rester og snavs løsnet.
 1. Udfyld skruehul De gentagende udskiftninger af hængsler mm slider skruehullerne. Fyld den ekstra plads med et par tandstikkere så det hele passer igen.
 1. Sy en knap på Brug en tandstik til at skabe plads mellem din frakke eller bluse og den nye knap du er ved at sy på.
 1. Udfyld små huller i træplader Når du genbruger en palle eller arbejder på et projekt med andet genbrugstræ, kan du udfylde eventuelle huller, du ikke ønsker med tandstikkere. De vil holde maling ligesom resten af træet.
 1. Rengør din fjernbetjening Når din fjernbetjening trænger til en rengøring, skal du bruge en tandstik til at skrabe snavs ud af knapper og sprækker.
 1. Lim perler eller pailletter på Gør-det-selv folk skal altid sørge for at have en kasse med tandstikkere i nærheden af deres forsyninger. Deres slanke design er perfekt til at male indviklede mønstre eller til limning af små materialer.
 1. Marker måltiderne Hvis din familie kan lide deres bøffer stegt forskelligt, kan du differentiere de "Well-Dones" fra "medium-rares" med farvede tandstikkere.
 1. Reparer din negl Forsøg at redde din manicure! Brug en tandstik til at påføre neglelim på undersiden af neglen.
 1. Rengør en børste En tandstik er god til at hjælpe hår ud som sidder fast i din (eller dit kæledyrs) børste.
 1. Tryk på en reset-knap Det er næsten som om at elektronikproducenter skaber deres produkter med tandstikkere i tankerne.
 1. Test jordens fugtighed hos en stueplant Hvis du ikke selv vil stikke dine fingre i jorden, så få en tandstik til at gøre det beskidte arbejde. Hvis den kommer ud våd og dækket af jord, kan du vente lidt længere tid inden næste vanding.