Vedligehold din elkedel med KleenKnit

Vedligehold din elkedel med KleenKnit

Her hos Hw-homeware er kvalitet altafgørende! Men vi må også erkende at kvalitet og vedligeholde går hånd i hånd, og derfor har jeg her et lille trick til din hverdag der er hurtigt, nemt og øger holdbarheden på din elkedel. En ting jeg bare ikke er fan af derhjemme er kalk i min elkedel! Noget jeg hverken har tid til eller lyst til at bruge tid på er at afkalke den. Derhjemme har jeg en Bosch elkedel 1,7 L i farven antracit, som jeg er rigtig glad for. Jeg kommer desværre ikke udenom kalk i den selvom kvaliteten af kedlen er helt i top. Eftersom jeg er stor bruger af min elkedel til min elskede kaffe, dannes der kalk i den - Jeg tror ikke jeg er alene her? Hvor om alt er, så har jeg valgt at investere i en lille metal bold som sparer både min tid og miljøet. Jeg har derfor købt mig en KleenKnit, og wow, den fungere altså bare så fint!

Hvordan fungerer den så?

Hvis din elkedel er helt ny, putter du bare ”bolden” ned i og så er den klar til brug. Har du derimod en elkedel der er brugt og der er lidt kalkdannelse i, skal den lige rengøres, der bruger jeg normalt afkalkningsmiddel fra Nordic. Når den er rengjort skal bolden bare i og så er den klar til brug. Alt kalken vil samle sig og sætte sig fast på bolden – En gang imellem tager du bolden op og nulrer den fri for kalk under vandhanen.