Scanpan - kvalitet i topklasse

Scanpan - kvalitet i topklasse

Hvem står bag Scanpan?

Scanpan er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Ryomgaard i Danmark. Herfra eksporterer virksomheden sine produkter til over 50 lande på verdensplan. SCANPAN A/S er en af verdens førende producenter af non-stick produkter, og virksomheden har i mere end 6 årtier fremstillet dansk kogegrej af høj kvalitet. Scanpan har siden 1956 leveret kompromisløst køkkengrej og tilbehør til alle typer køkkener. Ud over deres populære slip-letprodukter omfatter Scanpans sortiment også professionelle serier til storkøkkener i rustfrit stål og kobber, professionelt køkkentilbehør og køkkenknive med mere. Med egen fabrik i Danmark, er det muligt at sikre den bedst mulige kvalitetskontrol på alle deres produkter.

Verden rundt

SCANPAN A/S eksporterer worldwide. Eksportdelen vokser konstant og udgør i dag størstedelen af deres samlede omsætning. Virksomheden er 100% danskejet med hovedsæde og egen fabrik i Ryomgård på Djursland, nær Aarhus. Derudover har SCANPAN A/S kontor i Finland samt datterselskaber i Norge, Singapore, Kina og USA.

Belægning i topkvalitet!

Scanpan er verden over berømt for deres unikke non-stick produkter. En løbende udvikling i deres belægning og deres produkter, gør at Scanpan hele tiden er opdateret med den nyeste viden, der er kernen i Scanpans filosofi omkring køkkengrej og dens virken. Gennem hele Scanpans 60 årige historie har det ligget dybt i virksomhedens DNA, at de danskproducerede stegepander og gryder skulle være noget helt særligt. De bruger mange ressourcer på at kombinere det unikke håndværk, hvor hver enkelt stegepande håndstøbes i genbrugsaluminium med højteknologiske og patenterede teknologier, der har gjort Scanpans non-stick-produkter kendte over hele verden.

Produktion i Danmark

Scanpan er i konstant udvikling og fortæller, at det er målsætningen altid at være først, når det gælder innovation og teknologi. Siden opstarten i 1956 har deres håndstøbte aluminiumsprodukter med patenteret keramisk titaniumbelægning udgjort kernen i Scanpans forretning. Og i dag støber de stadig alle non-stick aluminiumsprodukter på deres egen fabrik i Ryomgård på Djursland.

Et bæredygtigt kvalitets produkt

Scanpan fortæller, at for dem handler bæredygtighed især om miljø, kvalitet og produktion. Som køber og bruger af en Scanpan aluminiumsgryde eller -pande kan du være sikker på, at Scanpan har gjort deres bedste for at opfylde de højeste standarder og dermed bidrage til en bæredygtig hverdag for dig og fremtid for alle. Det flydende aluminium, som ved håndkraft hældes ned i støbeformen, er nøje udvalgt, miljøvenligt og recirkuleret. Det er typisk dåser fra sodavand eller øl, der omdannes til en kvalitetslegering, der er tilpasset Scanpans kvalitetskrav. En aluminiumspande er igennem menneskehænder 8 gange, inden den er klar til at blive udleveret fra fabrikken i Ryomgaard, Danmark. Hver eneste gang er det erfarne medarbejdere, der foretager en individuel kontrol af emnet. Scanpan var den første producent af køkkenudstyr, der lancerede miljøvenlige, PFOA-fri produkter på markedet. Samtlige Scanpan-produkter er i dag fri for PFOA. Det betyder, at du som ejer af et Scanpan produkt undgår skadelige kemikalier i madlavningen, og samtidig får markedets bedste brugsegenskaber

Vedligehold dine Scanpan produkter

Undgå brugen af ekstremt høj varme og hæld aldrig koldt vand på en varm pande eller bradepande, det kan gøre bunden skæv. Ekstreme temperaturer kan få enhver ting af metal til at bøje.

Rengøring step by step

  1. Lad din pande eller gryde køle af.
  2. Fyld det halvt med koldt vand og opvaskemiddel, sæt det på komfuret og lad det koge ca. 10 minutter.
  3. Lad produktet køle af igen, fjern madresterne og rengør det som anført under ibrugtagning
Efter denne rengøring er din pande eller gryde klar til brug igen! Du kan finde alle vores produkter fra Scanpan her