Peugeot Nancy - Gennemsigtigt salt og peberkværn sæt

Peugeot Nancy - Gennemsigtigt salt og peberkværn sæt

Peugeot Nancy Salt- og peberkværne er helt uundværlige i et køkken eller ved middagsbordet, de friskkværnede krydderier er nemlig perfekte til at få maden til at smage lige som du vil have den. Det er altid godt at have kværnene til at stå på bordet hvis du f.eks. har gæster, det giver dem muligheden for at tilpasse maden efter deres smagsløg. Dog er indholdet i kværnene en ting, men en helt anden ting er udseendet.
Peugeot Nancy salt og peberkværn passer til enhver lejlighed
Der findes mange forskellige salt- og peberkværne, nogle mere praktiske end andre, men en ting er sikkert, og det er at ingen vil have et par grimme kværne stående ved spisebordet under middagen. Vi tilbyder dig derfor Peugeot Nancy salt og peberkværn sættet som er helt perfekt til ethvert middagsbord. Dette stilrene kværn sæt passer til enhver lejlighed. Det er gennemsigtigt, hvilket giver et klassisk og elegant look, dog måler de kun 12 cm i højden, hvilket også gør dem meget diskrete på det fine middagsbord. Selvom dette sæt passer til alle lejligheder, vil vi dog helt klart foreslå, at du matcher det sammen med et lidt mere klassisk middagsbord. Kværn sættet vil passe perfekt med f.eks. et glasbord, eller et gammel træbord. Peugeot Nancy sættet fremstår utrolig elegant med den klassiske åben og luk funktion. Den sølvgrå knap på toppen af hver kværn indikerer om det er salt eller peber der er i kværnen, trods du godt selv kan se det.
Holdbarhed
Det der adskiller Peugeot Nancy sættet fra andre salt og peber kværne er at det er fremstillet af akryl, som har den egenskab at glasset er stødsikkert og ekstra holdbart. Det vil sige at kværnsættet kan holde i mange år frem, og at det sagtens kan tåle en tur eller to på gulvet, hvilket kan være en fordel hvis der er børn i hjemmet. Find Peugeot Nancy salt og peberkværn sæt til kun 599.95 her