Oral-B – en af de førende producenter inden for tandhygiejne!

Oral-B – en af de førende producenter inden for tandhygiejne!

Oral-B fremstiller manuelle og elektriske tandbørster, tandpastaer og andre tandrelaterede produkter til både børn og voksne og er en af de førende producenter på feltet. Oral-B’s tandbørster bruges og anbefales af flest tandlæger verden over, og er derfor et sikkert valg når den gamle tandbørste skal udskiftes. Oral-B Oral-B fører et bredt udvalg af forskellige elektriske og manuelle tandbørster. Med både bløde og hårde børstehoveder med vinklede og ikke-vinklede børstehår samt tandbørster med forskellige hastigheder og bevægelser, har de en tandbørste og et tandbørstehoved til ethvert behov. Derudover fås elektriske tandbørster og –hoveder til børn med disney-motiver, så det bliver lidt sjovere at børste tænder. De fleste af Oral-B’s elektriske tandbørster har 30 sekunders eller 2 minutters timer, som giver et godt overblik over tandbørstningen. På denne måde er du sikker på, at du får børstet dine tænder i lang nok tid, og opnår de bedste resultater. Elektriske tandbørster fjerner betydelig mere plak end manuelle tandbørster, samtidig med at de forbedrer tandkødets helbred og reducerer risikoen for tandkødsbetændelse. Børstehovedet på en elektrisk tandbørste omringer hver tand individuelt og renser på denne måde tand for tand grundigt. Med en elektrisk tandbørste får du følelsen af rene tænder hver dag! 9 ud af 10 som bruger en elektrisk tandbørste vil aldrig skifte tilbage til den manuelle. hw-homeware_ oral-b Oral-B Tandbørster Oral-B’s elektriske tandbørster findes i mange varianter med forskellige funktioner. De har forskellige antal bevægelser i minuttet og forskellige børste bevægelser, så de passer til ethvert behov. De elektriske tandbørster fra Oral-B har bl.a. oscillation, roterende, pulserende og masserende bevægelser, som sikre at børstehovedet rengør tænderne effektivt og at tandkødet bliver masseret, for at undgå tandkødsbetændelse. Nogle af de elektriske tandbørster har en tryksensor, som varsler dig, hvis du børster for hårdt, og derudover er de fleste elektriske tandbørster udstyret med en timer, så du ved hvor længe, du har børstet tænder og på denne måde opnår det bedste resultat. Oral-B Tandbørstehoveder Fælles for alle Oral-B’s tandbørstehoveder er at de er designet til effektiv tandbørstning og fjernelse af plak, samtidig med at de sikre sundt tandkød og reducerer chancerne for tandkødsbetændelse. Nedenfor beskrives nogle at tandbørstehovedernes individuelle funktioner.
  • Oral-B's CrossAction børstehoveder har vinklede børstehår, som sikre at du når de svære områder mellem tænderne. Dette børstehoved er designet til mere effektiv fjernelse af plak end andre børstehoveder.
  • Oral-B's Pro white tandbørstehoved er udstyret med en polerings kop i midten, som giver et naturligt hvidt smil. Børstehovedet fjerner overfladepletter fra tænderne og renser dem grundigt.
  • Oral-B's Sensitive Clean tandbørstehoved rengør forsigtigt dine tænder og tandkød. Dette tandbørstehoved er ideelt til dig med følsomme tænder og tandkød.
  • Oral-B's Deep Sweep tandbørstehoved har kørte børstehår til grundig overfladerengøring og lange børstehår til dyb rengøring mellem tænderne.
  • Oral-B's FlossAction’s børster trænger dybt mellem tænderne, for på denne måde at fjerne plak og madrester mellem tænderne og leverer altid et klinisk overlegent resultat.
  • Oral-B's Dual Clean børstehoved har to bevægelige børstehoveder og er renser på denne måde tænderne dobbelt så effektivt som almindelige børstehoveder. Den når med sine to børstehoveder svære tilgængelige områder i munden.
Du kan trygt vælge en Oral-B tandbørste næste gang, du skal udskifte din tandbørste. Tal evt. med din tandlæge om hvilken elektrisk tandbørste som vil passe til dig og din mund, og find den i vores brede sortiment af elektriske tandbørster fra Oral-B.