
- 500 g Frisk pasta
- 300 g pillede rå tigerrejer (krebsehaler kan også bruges)
- 8 cocktail-tomater
- 8 grønne asparges
- 2 dl tør hvidvin
- 250 ml madlavningsfløde
- 2 tsk tørret estragon
- 2 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- Olivenolie
- Salt & peber
- Rigelige med friskrevet parmesan
Bring den friske friske pasta i kog i en gryde og lad det koge i ca. 2 min. Du kan med fordel gemme en smule af pastavandet i en skål, hvis du ønsker at fortynde sovsen en smule.
Hak hvidløget og skalotteløget fint med en skarp kniv og steg det derefter i lidt olivenolie på en varm pande. Skær tomaterne i små tern og det på panden sammen med løget.
Tilsæt herefter hvidvinen og det tørrede estragon. Mens dette koger ind, skæres aspargesne i mindre bidder. Tilsæt arspargesne og lad det simre i 5 min, således at alkoholen fordamper. Tilsæt tigerrejerne, salt, peber og madlavningsfløde. Derefter tilsæt den forkogte pasta og smages til.
Find din yndlings tallerkener frem og drys pastaen med rigeligt frisk revet parmesan ost.
Billedekilde: http://anneshyggested.blogspot.dk/2012/06/pasta-ai-gamberi-pasta-med-krebsehaler.html