Krups GVX242 kaffekværn - Bedst i test!

Krups GVX242 kaffekværn - Bedst i test!

krups gvx242 Vi gør meget ud af altid at føre et godt produktsortiment. Derfor holder vi ofte øje med bl.a. Forbrugerrådet Tænks tests af forskellige produkter. Tænk laver mange forskellige tests af produkter, som senere munder ud i et ”bedst-i-test” produkt. I testen indgår mange forskellige vurderingskriterier, hvoraf nogle er prisleje, brugervenlighed, sikkerhed og lignende.

BEDST I TEST:

For nyligt lavede Forbrugerrådet Tænk en test af forskellige kaffekværne. Der indgik 17 produkter i prislejet 179,95kr – 1.299kr. Kværnene blev alle testet i brugervenlighed, støj samt færdigt resultat. (Andre vurderingskriterier såsom materiale indgik også) Med en score på 83% fik kværnen Krups GVX242 det højeste resultat. Den samlede bedømmelse på den testvindende kværn endte med at blive ”meget god”.

SPECIFIKATIONER:

Hvis vi dykker ned i GVX242s specifikationer, kan vi se, at dette er en vældig fin kaffekværn. Med sin effekt på 110w, formår den at male kaffebønnerne til perfektion. Kværnbladene er aftagelige, hvilket også gør rengøringen nem. (Dette kan også ses i Tænks test, hvor kværnen også her har scoret ”meget god”). Ydermere er motordelen på kaffekværnen er aftagelig, hvilket også bidrager til en problemfri rengøring, der med fordel kan foretages med den medfølgende rensebørste. Der er plads til ca. 200 gram kaffebønner i kværnen, hvilket kan give op til 12 kopper kaffe. FREMRAGENDE RESULTATER - HVER GANG! Til trods for at denne kværn ligger i den billigere ende af skalaen, betyder det bestemt ikke, at resultatet er derefter. I 2/3 af de forskellige kværneteste har GVX242 opnået højeste score. (I sidste vurderingskriterie er det ”kun” den 2. højeste score, som er opnået”) Dette er altså undtagelsen til reglen, der normalt lyder, at ”pris og kvalitet hænger sammen”. Udover de gode specifikationer og resultater, er knusesystemet indrettet på en sådan måde, at det ikke kan overophede. I forlængelse af dette er der også indbygget et sikkerhedssystem, hvilket betyder, at møllen ikke kan startes før låg samt beholder er på plads og sikret. Grundet de mange formalingsindstillinger – 17 for at være eksakt – kan du male bønner til alt fra espresso til filterkaffe. Alt i alt er Krups GVX242 en fantastisk kaffekværn, som egner sig perfekt til alle dage, hvor du gerne vil nyde en god kop nymalet kaffe. Du kan lige nu finde kaffekværnen på vores hjemmeside til 399,95kr. Save