International Kaffedag - Med Bodum

International Kaffedag - Med Bodum

”International Coffee day” skal fejres og vi ønsker at fejre denne begivenhed sammen med dig der elsker kaffe. Mandag d. 1 oktober hylder vi kaffen, som er den drik der samler os alle. Vi drikker morgenkaffe, eftermiddagskaffe og aftenkaffe. Vi drikker kaffe til hverdag og til fest, når vi skal hygge os og når vi trænger til at få et ekstra boost. Kaffe hylder også mangfoldighed – man kan drikke den alene og når man er sammen med andre. Og så har kaffen en historie der går langt tilbage. Selvom vi drikker meget kaffe, går flere og flere op i at det skal være høj kvalitet, bæredygtigt og at det skal være brygget på den helt rigtige måde. Hos Bodum brygges der "Slow Coffee" der er en bryggemetode der kræser om detaljerne, og hvor man selv kan brygge helt den kaffe man ønsker. Med udgangspunkt i to bryggemetoder; Pour Over og French Press kan du brygge lige den kaffe du ønsker med den smag du ønsker. Når du bare følger de anbefalinger Bodum giver, kommer du langt.

Har du fundet din kaffebrygnings metode?

Der findes mange måder at brygge kaffe på. Kaffebrygning er en smagssag, hvorfor der er nogle der foretrækker en metode frem for en anden. Der er helt enkle metoder der ikke kræver alverdens og så er der lidt mere avanceret, der kræver finesse.

Hos hw-homeware finder du de klare favoritter som Pour Over og den simple stempelkaffekande.

Vil du investere i en Pour Over, kan du vælge mellem flere modeller, så du kan brygge alt fra en enkelt kop til 10 kopper. Det kræver en indsats og ikke mindst lidt kærlighed til processen at brygge kaffe på denne måde, men smagsresultatet er til gengæld helt i top. Stempelkanden er en enkelt måde at brygge kaffe på, men samtidig også en af de mest ærlige. Kanden klarer det meste selv og gør arbejdet hurtigt, og du er sikret en rig og smagfuld kop kaffe hver gang. Det eneste, du skal være opmærksom på er, at du ikke lader kaffen trække for længe, da det kan have en dårlig effekt på kaffesmagen. Har den trukket for lang tid, er du ikke i tvivl – derfor er stempelkanden en af de mest ærlige metoder. Vigtigst af alt er, at du finder en kaffe, der er kværnet specifikt til stempelkande. Når du har fundet din kaffe, kommer du den i kanden og hælder det varme vand over. Lad kaffen trække i cirka 4-6 minutter – alt efter hvor stærk du ønsker den - og pres derefter stemplet. Nu er du klar til at få serveret din stempelkaffe. Stempelkander fås i mange udgaver og størrelser, så der er god mulighed for, at du kan finde en, der passer perfekt til dig og dit behov. Nogle af de mindste stempelkander kan indeholde 3 kopper kaffe, og de store kan indeholder op til 12 kopper. God fornøjelse og rigtig god international Coffee Day - Bodum og hw-homeware.dk