WMF – kvalitet i dit køkken!

Madlavning er meget mere end bare at lave mad, og det er der især kommet fokus på i de seneste år. Vi er blevet mere kvalitetsbeviste, idet madlavning har fået en stor betydning for vores fritid som vi bruger med venner og familie. Vi har fået store åbne samtalekøkkener, og i takt med at vi bruger mere tid i køkkenet, er vi blevet villige til at ofre lidt flere penge på god kvalitet.

 

Hos hw-homeware bestræber vi os på, at få den bedste kvalitet ind i jeres hjem, men til en pris hvor alle kan være med.

Et mærke som vi er helt vilde med er WMF. Det er køkkenudstyr af høj kvalitet!

Württembergische metallwarenfarbrik også kaldt WMF er grundlagt i 1835 og har hovedkvarter i den sydtyske by Geislingen. WMF er i dag en af Europas største producenter inden for bestik, kogegrej, vintilbehør og designerprodukter. WMF har som hovedformål at producere produkter i topkvalitet og med udpræget funktionsdygtighed.

 

Fakta om din WMF pande

Stegepander fra WMF er lavet af rustfrit stål med eller uden non-stick belægning eller aluminium med eller uden non-stick belægning.
CeraDur er udviklet på en keramisk basis, der har fremragende non-stick egenskaber og tåler høje temperaturer. Med en non-stick belægning klæber intet til overfladen, selv når du bruger meget lidt fedtstof. En non-stick stegepande er afgørende for tilberedningen af sund mad. De steger blidt, kræver lidt fedtstof og er meget lette at rengøre. Stegepander fra WMF er skabt med et ergonomisk håndtag der ligger yderst komfortabelt og sikkert i hånden.

 

Du finder vores udvalg af WMF køkkenudstyr under kategorien WMF hvor du også kan læse mere om WMF og produkterne.