Sprøde brunch-vafler med hindbærcreme

Sprøde brunch-vafler med hindbærcreme

Hvis du elsker vafler skal du kigge med her! Denne gang har Kathrine fra Healthyfoodie.dk lavet en lækker opskrift på sunde brunch-vafler med hindbærcreme. Med disse fantastiske vafler kan du få lov til at få smagen af en syndig dessert, men helt uden den dårlige samvittighed. Velbekomme! Tilberedningstid: ca. 15 min Indkøb: Frosne hindbær, æg, akaciehonning, vanilieskyr, havregryn og mandler Portion: 3-4 personer Vaffel – opskrift: (step 1) – 160g frosne hindbær (optøet) – 4 æg – 2 tsk akaciehonning – 2 spsk vanilje skyr – 8 spsk havregryn Fremgangsmåde: Find en håndmixer og en Margrethe skål og begynd med at piske æggene let. Tilføj derefter de resterende ingredienser (havregryn, vanilje skyr, akaciehonning og hindbær) og rør der godt rundt med en dejskraber . Herefter er dejen klar til at blive hældt i dit vaffeljern. Vaflerne er færdige, når de har en flot gyldenbrune farve på begge sider. Hindbærcreme – opskrift: (step 2) – 60g hindbær – 200g vaniljeskyr Fremgangsmåde: Rør hindbærene sammen med vaniljeskyren til det bliver en fin lyserød creme. Pynt herefter vaflerne med hindbærcremen. Tip: Top eventuelt vaflerne med mandler, og hvis du har en meget sød tand, kan du med fordel tilsætte vaniljepulver eller kokossukker i vaffeldejen. Opskriften kan findes på: http://healthyfoodie.dk Billede: Kathrine, healthyfoodie.dk