Rødbedehummus

Rødbedehummus

Hummus er er sikker vinder! Den er sund og kan bruges til mange formål - som dip til snacks, i salater eller som prikken over i'et i din sandwich. Kathrine fra Healthyfoodie.dk har i denne opskrift inkluderet rødbeden, som giver en dejlig smag og farve til den sunde hummus. Velbekomme. Tilberedningstid: 20 min Portion: 3-4 pers Ingredienser: – 240 g kikærter (dåse eller forkogte) – 120 g revet rødbede – salt – 2 spsk tahin – 1 spsk olivenolie – ½ dl vand Fremgangsmåde: *Hvis kikærterne ikke er forkogte, skal dette gøres som det første - følg anvisningerne på emballage. Find en stavblender og blend kikærterne i en dyb skål. Skræl rødbeden og riv den herefter groft. Bland rødbederne, tahin, vand, olivenolie, og salt sammen i skålen. Bled herefter ingredienserne indtil der er en ensartet konsistens. Smag til med salt, peber og tahin. Serveres i en flot dyb skål fra Rosendahl. Foto: Kathrine, Healthyfoodie.dk Opskrift: Healthyfoodie.dk