Portobello burger

Portobello burger

Kathrine fra healthyfoodie.dk har endnu engang være på spil. Denne gang står den på lækre burgere med portobellosvampe og avokado! Et sundt alternativ til den klassiske burger. Tilberedningstid: ca. 30 min. Portion: 2-3 pers Ingredienser: – 6 portobello svampe – Hakket oksekød 3-7% (500 g) – 1 løg – 1 peberfrugt – 1 avocado – 1 gulerod Fremgangsmåde: Start med at fjerne stilken på svampene. Find herefter en stagepande frem og steg svampene på panden med en smule olie ved høj varme (1-2 min på hverside). Når svampene er færdige, ligges de på et stykke køkkenrulle for at suge overskydende væske. Mens panden er varm, former du kødet til små bøffer som steges 1-2 min på hver side. Skær herefter løget i tynde ringe og steg på panden i olie og salt. Det samme gøres med peberfrugten. Avocadoen skæres i tynde skiver og guleroden skrælles i lange tynde baner. Når ingredienserne er færdig tilberedt, samles burgeren. Tip: Serveres med hjemmelavet ketchup og fritter af søde kartofler. Bacon og ost kan tilføjes med fordel.