Opskrift på Bubble Waffles

Bubble waffles

Bubble waffles stammer fra Hong Kong og har gået sin sejrsgang verden over de sidste par år. Det en 6 kantet vaffel med små luftbobler som gør den ekstra sprød og luftig at sætte tænderne i. Har du endnu ikke smagt Bubble Waffles – så er du virkelig gået glip af en lækkerbisken.  Men det er ikke længere nødvendigt at rejse verden rundt for at få fingrene i en bubble waffle. Nu kan du lave dem hjemme i et bubble waffle jern. Ungerne – og sikkert også resten af familien vil elske dig for det. Du kan fylde dem med alt hvad hjertet begærer.  Er du mest til is eller Nutella ? – eller måske begge dele? – kun fantasien sætter grænser for hvad du kan fylde i af lækkerier!

 

   

Opskrift på bubble waffles – 4 stk.

  • 375 g Hvedemel
  • ½ dl. Sukker
  • 4,5 dk. Mælk
  • 4 Æggehvider
  • 4 Æggeblommer
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 125 g. smør

Fremgangsmåde

  • Del æggene – Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps i en røreskål og tilsætter mælk, mel og bagepulver. Det hele piskes sammen til det er fri for klumper. Tilsæt det smeltede smør. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer i en anden skål og vend det langsomt i dejen.
  • Varm dit bubble waffle jer op
  • Pensel det med lidt fedstof
  • Fordel ¾ dl. Dej i bubble waffle jernet – så der er dej i alle huller
  • Luk jernet og bag til dejen hæver op og er gylden og sprød.
  • Hold evt vaflerne varme på svag varme i ovnen