Chocolate Chip Cookies

Tilberedningstid: 15 min

Ingredienser:

  • 120 g sukker
  • 140 g farin
  • 140 g tempereret smør
  • 1 æg
  • 240 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 200 g chokoladeknapper
FREMGANGSMÅDE:
  1. Find piskeriset og Margrethe-skålen frem, rør herefter sukker, farin og smør sammen indtil en ensartet masse er opnået.
  2. Tilsæt ægget og rør rundt.
  3. Rør herefter mel, bagepulver, natron og salt sammen med resten af ingredienserne.
  4. Tilsæt herefter chokoladen og bland det godt sammen.
  5. Sæt dejen på kæl i minimum 1 time.
  6. Del dejen op i små stykker og rul dem til kugler.
  7. Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir (med god afstand mellem kuglerne).
  8. Placer kuglerne på bagepladen midt i ovnen og bag dem dem ved 175 grader i 15 minutter.
  9. Tag bagepladen ud og lad dem stå i et kvarter.
  10.  Velbekomme!

Hvis du ønsker at gemme kagerne til aftenkaffen, kan du med fordel opbevare dem i en lufttæt opbevaringsboks fra Funktion.

  • blomsterbergs_silikonemåtteTilføj til kurv

    Blomsterbergs – Bageark/-plade

    229.95 DKK
  • hw-homeware_hamonoya_lekue_bread_makerTilføj til kurv

    Lékué – Bread maker m. røreske

    398.00 DKK
  • p-7143-oxo-piskeris-lille-jpgTilføj til kurv

    OXO – Piskeris, lille

    79.95 DKK
  • p-5818-hw-homeware_rosti_mepal_margrethe_roreskal_500_ml_hvid-jpgTilføj til kurv

    Rosti – Røreskal 0,5L Margrethe Hvid

    69.95 DKK
  • p-5821-hw-homeware_rosti_mepal_roreskal_05_liter_sort-jpgTilføj til kurv

    Rosti – Røreskål 0,5L Margrethe Sort

    69.95 DKK