Morgenomelet med spinat, rejer, laks og parmaskinke

Morgenomelet med spinat, rejer, laks og parmaskinke

Denne lækre morgen-omelet er en protein- og energikilde uden lige! Kathrine fra Healthyfoodie.dk har lavet en nem og hurtig opskrift på den ideelle omelet til den aktive familie. Velbekomme! Tilberedningstid: 15-20 min. Portion: 2 personer Ingredienser: – 5 æg – 40 g frisk spinat – 50 g hytteost – 1 tsk pesto – 20 g rejer – 2 skiver parmaskinke – 1 skive gravad laks (skæres ud i mindre stykker) Fremgangsmåde: Find en Margrethe skål samt et piskeris frem. Start herefter ud med at piske æggene godt. Tilsæt dernæst spinat, hytteost og pesto i blandingen og rør godt rundt igen. Hæld blandingen på en olieret stegepande. Omeletten steges kun på den ene side ved høj varme. Efter et par minutter på panden drysses rejer, parmaskinke og laks fordeles på omeletten. Lad omeletten stege indtil æggemassen er fast. Tip: Pynt evt. omeletten med avokado, tomat, kaviar og pesto. Foto: Kathrine, Healthyfoodie.dk Opskrift: Healthyfoodie.dk