Hjemmelavet ketchup

Hjemmelavet ketchup

Denne opskrift bør alle ketchup-elskere prøve på et eller andet tidspunkt i sit liv! Der er en hel verden til forskel fra den slags ketchup du finder i supermarket, og så til denne lækre hjemmelavet ketchup. Det er Kathrine fra Healthyfoodie.dk, der står bag opskriften på denne lækre ketchup. Velbekomme! Tilberedningstid: 30 min. Portion: 500-600 ml Ingredienser: – 500 g friske tomater (modne) – 1 æble – 1 løg – 1 fed hvidløg – 1 knivspis kanel – 1 tsk paprika – 2 tsk oregano – 1 dl æblecider eddike – 1 tsk salt – 1 spsk rørsukker - (Evt. 1 tsk knust chili) Fremgangsmåde: Find en skarp kniv og et skærebræt. Begynd herefter at skære tomater, løg, hvidløg og æblerne ud i grove stykker. Find en gryde (2-3 liter) og bring de udskårne grøntsager i kog sammen med æblesider eddike og rørsukker. Lad det koge indtil grøntsagerne er helt kogt ud. Find herefter stavblenderen frem og blend ingredienserne indtil den ønskede konsistens er opnået. Tilføj kanel, oregano (evt. chili), paprika og rør godt rundt. Smag til med salt og peber. Stil på den køl i et Rosendahl Grand Cru opbevaringsglas. Værsgo! Foto: Kathrine. Healtyfoodie.dk Opskrift: healthyfoodie.dk