Gulerod- og rødbederösti

Kathrine fra Healthyfoodie.dk har denne gang lavet sunde grøntsagsrösti til os. Den byder på både gulerod- og rødbederösti, et sundere og mere moderne alternativ end den velkendte kartoffel-rösti (Pommes Rösti). Disse sunde alternativer smager fantastisk og er mindst lige så gode som tilbehør til bøffen! Velbekomme.

Tilberedningstid: 20 min.

Portion: 3-4 pers (12 stk)

Ingredienser:
– 2 store gulerødder (revet)
– 1 stor rødbede (revet)
– 6 store spsk mandelmel
– Salt
– ½ tsk paprika
– 2 æg
– 1 tsk timian

Fremgangsmåde:

Start med at riv gulerødderne og rødbederne hver for sig. Find to skåle og pisk ét æg i hver. Kom herefter gulerødder i den ene og rødbede i den anden skål. Tilsæt herefter 3 spsk mandelmel i hver blanding og rør godt rundt – tilsæt salt, paprika og timian. Find en non-stick stegepande og form röstierne på panden. De skal steges på begge sider indtil de har en let gyldenbrun farve. Herefter er de klar til servering!

 

  • Tilføj til kurv Microplane – Gourmet Rivejern – Ekstra grov 249.95 DKK
  • p-5785-hw-homeware_rosti_mepal_margrethe_roreskal_2_liter_hvid-jpgTilføj til kurv Rosti – Røreskål 2,0L Margrethe Hvid 149.95 DKK
  • Spar 43%p-7465-hw-homeware_scanpan_classic_pande_20cm-jpgTilføj til kurv Scanpan – Classic Pande – 20 cm. 529.95 DKK 299.95 DKK
  • Tilføj til kurv Yaxell Japan – Ran køkkenkniv 20 cm – 69 lag Damascus stål 1,199.95 DKK