Grønpasta med gravad laks og avokado

Lækker, cremet og kalorielet pastaret med gravad laks, bønnepasta, avokado og broccoli. En hurtig og nem hverdagsret, der smager fantastisk. Velbekomme!

Tilberedningstid: 20 min

Portion: 2 pers

Ingredienser:
– 125 g gravad laks
– 100 g grøn edamame bønnepasta
– 95 g spinat
– 1 broccolihoved
– 250 ml madlavningsfløde, 4%
– 1 avocado

Fremgangsmåde:

Snup to gryder og begynd med sætte vand over til både broccoli og pasta. Når vandet koger, skal broccolien have til den er mør og pastaen i 8 min. Mens dette står på, kan du finde en kniv og et skærebræt. Skær herefter den gravad laks i små stykker. Laksen svitses kort på panden. Hak derefter spinaten og skær broccolien ud i mindre stykker. Når pastaen er færdig, hældes vandet fra. Mix pasta, broccoli, spanat og laks sammen med fløde. Rør godt rundt og top anretningen af med avokado og revet parmasan. Velbekomme.

 

Foto: Kathrine, healthyfoodie.dk

Opskrift – healthyfoodie