Frederik Bagger: Glas af højeste kvalitet

Kvalitet og godt håndværk

I 2014 besluttede en ung mand ved navn, Frederik, at han ville revolutionere den danske glasindustri. Frederik Bagger voksede op i sin fars fodspor og blev hurtigt grebet af design. Faren hedder Erik Bagger, og er manden blandt en række dansk design ikoner, herunder dele af Rosendahl Grand Cru-serien. Med en opvækst i designbranchen fik han hurtigt sans for god kvalitet, ekslusive materialer og godt håndværk. Dette førte til en lancering af Frederik Baggers populære serier som Signature og Crispy.

 

Med sine tidsløse designs blev Frederik Bagger hurtigt anerkendt hos danske, såvel som internationale, designelskere. Især Crispy-serien vandt frem med sit facetslebet-look, kombineret med en kvalitet ud over det sædvanlige, havde Frederik Bagger fat noget stort. Glassene fra Frederik Bagger er skabt for at blive brugt, hvilket blandt andet gjorde, at materialevalget faldt på blyfrit krystalglas.

 

Krystalglas er kendetegnet ved at være ekstremt holdbart, hvilket er et must for den travle familie, hvor uheld kan forekomme. Derudover er krystalglas velegnet til maskinopvask og modstandsdygtig overfor kulde og varme.

 

Foto: frederikbagger.dk

En stærk vision

Med en vison om at give industrien et frisk pust, var han tro mod sin originalitet, hvilket hurtigt gav ham en plads i det danske designmiljø. Ny inspiration, øget provokation og et større fokus på det forførende design, dannede fundament for Frederik Baggers iværksættereventyr.

 

Alle produkter fra Frederik Bagger er ydermere fri for giftige tilsætningsstoffer og godkendt af FDA. Fremstillingen glas og porcelæn sker på baggrund af certificerede råvarer, der giver en ensartet klarhed og glans i produktionen. Dette er vigtige aspekter, da glassene er skabt for at leve og overleve.

 

Alle glas i Frederik Baggers kollektiver er produceret bæredygtig og miljørigtig vis samt indeholder absolut ingen giftige materialer.

hw-homeware.dk er stolte forhandlere af Frederik Bagger Glas og porcelæn. 

 

 

 

Foto: frederikbagger.dk

 

 • 0069_EB_Emballagex2_3D_Snapshot_000Tilføj til kurv

  Frederik Bagger – Gaveæske 2 stk Crispy highball m. Belvedere vodka

  549.00 DKK
 • Spar 30%Tilføj til kurv

  Frederik Bagger – Champagneglas – Signature 6 stk.

  599.95 DKK 419.95 DKK
 • hw-homeware_frederik_bagger_crispy_lowballTilføj til kurv

  Frederik Bagger – Crispy Lowball Glas – 2 stk.

  299.00 DKK
 • Spar 30%Tilføj til kurv

  Frederik Bagger – Hvidvinsglas – Signature 6 stk.

  599.95 DKK 419.95 DKK
 • Spar 30%Tilføj til kurv

  Frederik Bagger – Rødvinsglas – Signature 6 stk.

  599.95 DKK 419.95 DKK
 • Tilføj til kurv

  Frederik Bagger – Crispy Celebration – 2 stk

  399.00 DKK
 • Crispy EightballTilføj til kurv

  Frederik Bagger – Crispy Eightball – 2 stk

  399.00 DKK
 • Tilføj til kurv

  Frederik Bagger – Crispy Mug – 2 krus

  199.00 DKK
 • Tilføj til kurv

  Frederik Bagger – Crispy Waterfall – Vandkaraffel

  399.00 DKK