Find de rigtige støvsugerposer

At finde den rigtige støvsugerpose til sin støvsuger, kan være noget af en udfordring.
Hos os finder du støvsugerposer fra mærket Swirl som laver poser til stort set alle støvsugere på markedet.
Så uanset om du har en Nilfisk, Bosch, OBH, Electrolux, Mile eller noget helt andet,
så vil der nok være en pose fra Swirl som passer til netop din model.

 

Swirl er en del af Melitta Gruppen og blev grundlagt tilbage i 1988. De fokuserer på at gøre hverdagen nemmere med mange ideer og praktiske produkter som sikrer rene løsninger.

Fordele ved Swirl

 

Beskytter miljøet

Støvsugerposerne fra Swirl består af op til 65% genanvendt materiale og vedvarende råstoffer. Det betyder, at Swirl hjælper med at beskytte miljøet og bevare ressourcerne.

 

Maksimalt mærkbar renlighed

Anti-Allergen-Filter holder ikke blot almindeligt husstøv sikkert i posen, men også fint støv såsom pollen, skimmelsporer, mideafføring og bakterier. For allergikere betyder dette, at man slipper for de allergifremkaldende støvkilder i luften.

 

Dirtlock lukning for bekvem og ren bortskaffelse

Når støvsugerposen skiftes, kan de fine støvkilder slippe ud i luften og være skadelige for dit helbred. Dirtlock lukningen gør at støvet forbliver i posen hvor det hører til.

 

Fremstillet i Tyskland

Alle Swirl støvsugerposer er 100 % fremstillet i Tyskland.

 

 

100% genanvendt papir

Emballagen til Swirl støvsugerposerne består af 100 % genanvendt papir.

 

 

Kvalitet certificeret af TÜV

TÜV NORD er et uafhængigt testlaboratorium, som har testet og bekræftet filtreringen af det fine støv, allergifremkaldende stoffer og bakterier samt støv optagelses effektiviteten ved at benytte Swirl støvsugerposer.

 

Lang og brugbar levetid

Alle Swirl støvsugerposer  er udstyret med en støvlagringsindikator, som advarer, før posen bliver for fyldt, hvilket bidrager til en lang og  brugbar levetid.

 

En perfekt pasform

Swirl støvsugerposer er designet til at passe perfekt. De rundede hjørner sikrer, at posen har en bedre pasform, og at pladsen i din støvsuger udnyttes til det yderste.

 

Det praktiske shoppe-hjælpemiddel

På alle Swirls støvsugerpose emballager vil du finde et praktisk Shopping-skilt med typenummeret – som du kan klippe ud og opbevare i din taske eller pung. På den måde kan du let finde den rigtige Swirl pose, næste gang du er ude og handle.

 

Venskabsfirma til Vi-skogen

Swirl er venskabsfirma til Vi-skogen, som er en bistandsorganisation som planter træer i Afrika. Klimaet påvirkes positivt af plantningen.

Støvsugerpose søgemaskine

Ved hjælp af kun 2 trin kan du finde den korrekte Swirl støvsugerpose til din støvsuger.
Du skal bare finde ud af hvilket mærke/producent din støvsuger er, og vælg typenummer / modelnummeret på din støvsuger eller navn/betegnelse for den originale støvsugerpose. Så finder søgemaskinen lige netop de poser som passer til din støvsuger.
Nemmere bliver det ikke!

Støvsugerposer søgemaskine

 

Se vores udvalg af støvsugerposer

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type