Blomkålsfladbrød

Blomkålsfladbrød

Sunde fladbrød med blomkål, gulerødder og havregryn. Kathrine fra Healthyfoodie.dk har endnu engang tryllet i det sunde køkken. Disse lækre og velsmagende fladbrød er nemme at lave og smager himmelsk. Velbekomme! Tilberedningstid: 45 min. Portion: 4 pers. (ca. 12 stykker fladbrød) Ingredienser: – 350 g knust blomkål – 2 revede gulerødder – 70 g havregryn – 3 æg – 1/2 tsk. salt – 2 spsk. olivenolie – 2 spsk. rismel – 1/2 tsk timian Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Find en minihakker og begynd at finhakke blomkålet. Mens minihakkeren kører, skal de to gulerødder rives på et rivejern. Bland blomkål, gulerødder, æg sammen i en Margrethe skål og rør derefter godt rundt. Tilsæt nu havregryn, rismel, timian, salt og olivenolie i skålen. Find nu en stavblender og blend ingredienserne indtil en ensartet masse er opnået. Lig bagepapir på en bageplade og fordel dejen på bagepladen. Dejen bør ikke være højere 1-2 cm. Sæt dejen i ovnen og bag fladbrødet i 30 min. Lad fladbrødet køle ned og skær brødet ud i mindre stykker. Tip. Brødet kan serveres som kuvertbrød eller bruges i madpakken til en lækker sandwich. Billede: Kathrine, Healthyfoodie.dk Opskrift: healthyfoodie.dk