Blomkålsfladbrød

Sunde fladbrød med blomkål, gulerødder og havregryn. Kathrine fra Healthyfoodie.dk har endnu engang tryllet i det sunde køkken. Disse lækre og velsmagende fladbrød er nemme at lave og smager himmelsk. Velbekomme!

Tilberedningstid: 45 min.

Portion:  4 pers. (ca. 12 stykker fladbrød)

Ingredienser:
– 350 g knust blomkål
– 2 revede gulerødder
– 70 g havregryn
– 3 æg
– 1/2 tsk. salt
– 2 spsk. olivenolie
– 2 spsk. rismel
– 1/2 tsk timian

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Find en minihakker og begynd at finhakke blomkålet. Mens minihakkeren kører, skal de to gulerødder rives på et rivejern. Bland blomkål, gulerødder, æg sammen i en Margrethe skål og rør derefter godt rundt. Tilsæt nu havregryn, rismel, timian, salt og olivenolie i skålen. Find nu en stavblender og blend ingredienserne indtil en ensartet masse er opnået.

Lig bagepapir på en bageplade og fordel dejen på bagepladen. Dejen bør ikke være højere 1-2 cm. Sæt dejen i ovnen og bag fladbrødet i 30 min. Lad fladbrødet køle ned og skær brødet ud i mindre stykker.

 

Tip. Brødet kan serveres som kuvertbrød eller bruges i madpakken til en lækker sandwich.

 

Billede: Kathrine, Healthyfoodie.dk

Opskrift: healthyfoodie.dk

  • blomsterbergs_silikonemåtteLæg i kurv

    Blomsterbergs – Bageark/-plade

    229.95 DKK
  • Spar 50%hw-homeware_kokkekniv-orientalsk-18Læg i kurv

    Global – G-4 Kokkekniv orientalsk – 18 cm

    999.95 DKK 499.95 DKK
  • hw-homeware_hamonoya_lekue_bread_makerLæg i kurv

    Lékué – Bread maker m. røreske

    398.00 DKK
  • Spar 25%hw-homeware_on_minihakker_sortLæg i kurv

    ON – Minihakker – Sort

    199.95 DKK 149.95 DKK
  • p-7158-oxo-universal-rivejern-jpgLæg i kurv

    OXO – Universal-rivejern

    149.95 DKK
  • p-5806-245242-jpgLæg i kurv

    Rosti – Låg til Margrethe Røreskål 2 L

    19.95 DKK
  • p-5785-hw-homeware_rosti_mepal_margrethe_roreskal_2_liter_hvid-jpgLæg i kurv

    Rosti – Røreskål 2,0L Margrethe Hvid

    149.95 DKK