facebook_pixel

International Kaffedag – Med Bodum

”International Coffee day” skal fejres og vi ønsker at fejre denne begivenhed sammen med dig der elsker kaffe. Mandag d. 1 oktober hylder vi kaffen, som er den drik der samler os alle. Vi drikker morgenkaffe, eftermiddagskaffe og aftenkaffe. Vi drikker kaffe til hverdag og til fest, når vi skal hygge os og når vi trænger til at få et ekstra boost. Kaffe hylder også mangfoldighed – man kan drikke den alene og når .

Skab hygge i hjemmet med lammeskind

Noget af det hyggeligste er en dag på sofaen, og den kan gøres endnu bedre, varmere og mere komfortabel med et af vores mange lækre lammeskind! Vi har et stort udvalg af skind. Du kan derfor finde mange forskellige typer af lammeskind, herunder new zealandske, australske, tibetanske og imiterede skind. Fælles for dem alle er, at de er lavet til at holde dig varm. Ydermere kan et flot skind skabe komfort, kulør og stil .

Æbletærte

Den gode undskyldning til den søde tand Det er nu den tid på året, hvor æblerne falder af rundt omkring i Danmarks haver. Derfor udnytter vi muligheden for, at pleje vores søde tand. Æbler fra haven kan jo bruges til alverden, men vores valg er faldet på en klassiker, så vi skal have æbletærte! Skal du være med?   I opskriften er der til 8 personer   Ting du skal bruge: Kniv Skærebræt Skål .

Must have termokrus- og kander og vedligeholdelse af din nuværende

Den længste sommer i 100 år! Det har været en sommer uden lige i år 2018! Danmark har i år, slået den ene rekord efter den anden. Ikke nok med at det har været den længste sommer i 100 år, så har det også været den varmeste! Vi har nemlig haft intet mindre end + 60 sommerdage og over 700 timers sol. Så vi kan alle blive enige om, at det har været en .

Milkshake – Vores yndlingsopskrifter

Mums, en milkshake er en super lækker dessert eller snack her i sommervarmen! Den kan laves i et hav af variationer og smage, og den er super nem at sætte sit eget præg på.En milkshake er også fantastisk at servere for gæster, da man altid kan få den til at se super flot og fancy ud. Hæld den f.eks. i et højt glas med et sugerør eller brug et af de super moderne glas .

Sommer tid, er istid!

Sommertid er også istid 😊   Sommeren er godt og grundigt over os her i dejlige Danmark, og vi har allerede nydt godt af en masse solskinsdage. I disse varme dage kan man bare ikke få is nok, så selvom vi allerede har delt vores svar på Danmarks bedste islagkage (Find den HER), syntes vi alligevel, at en ispind er den bedste måde at køle sig lidt ned på. Vores yndlings er at finde .

Sommerdessert – Rabarbermousse med kompot

De første stilke på en rabarberplante er klart de lækreste, og vi fik heldigvis trukket nogle gode nogle inden det var for sent. De har nu ligget i vores fryser i et godt stykke tid og hygget sig, men nu synes vi, at det var på tide at få dem brugt. Vi har derfor været i køkkenet og lavet en lækker rabarbermousse med kompot. Til 6 portioner rabarbermousse med kompot skal du bruge: Rabarberkompot: .

Sæson for danske kartofler – Opskrift

Nye Danske Kartofler Endelig er det ved at være tid igen til, at de nye danske kartofler skal tilberedes og på boret hjemme i haven. Sovs og kartofler er jo så dansk som det kan blive. Bare se på vores nationalret, som er stegt flæsk, med sovs og kartofler. Vi danskere er vilde med kartofler, og det er hele året rundt. Faktisk spiser hver dansker i gennemsnit ca 40 kg kartofler årligt. Men en .
islagkage

Opskrift på den bedste Islagkage

Det er en varm tid vi går i møde, og vi har allerede fået en masse solskinsdage, så det er tid til is. Sommertid er nemlig istid og vi skal derfor i køkkenet. En sikker vinder er noget vi forbinder med hyggelige sommeraftener med venner og familie, tiden på terrassen, gillhygge og dessert, som kan huskes i flere dage. Vores favorit er en lækker islagkage.   Ting du skal bruge til islagkage Fryseposer Kagerulle .

Elephant Parade – Historien Bag

  Elephant parade er en social virksomhed, der har skabt verdens største udstilling, af dekoreret elefant statuetter. Elefanterne er designet og kreeret af kunstnere, designere og kendte personer verden over, der med deres design, har haft til opgave at udtrykke deres tanker om ideen af Elephant Parade.   Men hvad er Elephant Parade?           Skaberne bag Elephant parade er far og søn, Marc og Mike Spits, der i 2006 grundlagde .

Sommerdrinks

Tid til sommeraftener og drinks Sommeren er for alvor over os her i dejlige Danmark, og det er tid til, at nyde aftensolen på terrassen med venner, veninder og familien med en drink i hånden. Vi har fundet vores absolutte sommer favoritter frem, og deler nu ud af opskrifterne. Vi har valgt, at i skal have muligheden, for at smage vores Aperol spritz, Mojitos og selvfølgelige skal i også smage den legendariske Sangria Skal .

Gense – Når design og godt håndværk går i et

Hos hw-homeware.dk har vi for starten været beviste om, at kvalitet og budget skulle gå hånd i hånd. Vi lægger derfor meget vægt på design, håndværk og god kvalitet er til at købe til en god pris.   I mellem vores mange kvalitetsbrands, gemmer sig et svensk mærke af navnet Gense.   Gense er Sveriges ældste aktive aktieselskab, som blev grundlagt i 1856. Gennem en 160 år lang produktionstradition, er Gense blevet anerkendt som .