Fastelavn er mit navn boller vil jeg have!

”Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have” – Det har vi heldigvis løsningen på. Vi har været i køkkenet, og svunget piskeriset for at være klar. En ting der altid er et hit er de klassiske fastelavnsboller, så få samlet familien, vi har nemlig opskriften til jer her. Antal: 16 stk. Ingredienser: Dej 1 dl mælk 50 g gær 125 g blødt smør 1 æg 4 spiseske sukker 375 g hvedemel Creme (valgfrit) .

Brabantia – Historien bag

Fra dengang til nu – Brabantia blev grundlagt i år 1919 i en lille Hollandsk by kaldt Aalst. Brabantia forklare at de altid har været en familieejet virksomhed. Der tror på det at skabe produkter som er funktionelt design der skaber helhed. Brabantia beskriver dem selv gennem sit motto som ”Ideas that are made til last – and designed for living”.   Som sagt startede det hele i en lille Hollandsk by kaldt Aalst. .

Historien bag – BODUM, Make taste – not waste

Kaffe har været BODUMs store passion siden begyndelsen. Udviklingen er gået stærkt, men god tid er stadig sjælen i alt, hvad BODUM står for. BODUM’s historie går helt tilbage til 1944, hvor Britta og Peter Bodum grundlagde virksomheden i København. I dag er det deres søn, Jørgen Bodum, der er administrerende direktør og som sammen med søsteren Pia Bodum sikrer, at BODUM koncernen fortsat er en 100% familieejet virksomhed. BODUM’s mission er stadig som .

Halloween Græskarsuppe med ristede græskarkerner

Efteråret er over Danmark, og efterår betyder hygge!  Men den 31/10 er det Allehelgensaften også kaldet halloween, og der skruer vi helt op for uhyggen! Saml familie og venner til en (u)hyggelig aften med gys, gru og lækker græskarsuppe. Mens vi fejrer Halloween med slik og/eller ballade, har denne dag historiske forbindelser til både hekse, drab og det hinsidige. For flere hundrede år siden var det også en tradition at dele godter ud på den sidste .

International Kaffedag – Med Bodum

”International Coffee day” skal fejres og vi ønsker at fejre denne begivenhed sammen med dig der elsker kaffe. Mandag d. 1 oktober hylder vi kaffen, som er den drik der samler os alle. Vi drikker morgenkaffe, eftermiddagskaffe og aftenkaffe. Vi drikker kaffe til hverdag og til fest, når vi skal hygge os og når vi trænger til at få et ekstra boost. Kaffe hylder også mangfoldighed – man kan drikke den alene og når .

Skab hygge i hjemmet med lammeskind

Noget af det hyggeligste er en dag på sofaen, og den kan gøres endnu bedre, varmere og mere komfortabel med et af vores mange lækre lammeskind! Vi har et stort udvalg af skind. Du kan derfor finde mange forskellige typer af lammeskind, herunder new zealandske, australske, tibetanske og imiterede skind. Fælles for dem alle er, at de er lavet til at holde dig varm. Ydermere kan et flot skind skabe komfort, kulør og stil .

Æbletærte

Den gode undskyldning til den søde tand Det er nu den tid på året, hvor æblerne falder af rundt omkring i Danmarks haver. Derfor udnytter vi muligheden for, at pleje vores søde tand. Æbler fra haven kan jo bruges til alverden, men vores valg er faldet på en klassiker, så vi skal have æbletærte! Skal du være med?   I opskriften er der til 8 personer   Ting du skal bruge: Kniv Skærebræt Skål .

Must have termokrus- og kander og vedligeholdelse af din nuværende

Den længste sommer i 100 år! Det har været en sommer uden lige i år 2018! Danmark har i år, slået den ene rekord efter den anden. Ikke nok med at det har været den længste sommer i 100 år, så har det også været den varmeste! Vi har nemlig haft intet mindre end + 60 sommerdage og over 700 timers sol. Så vi kan alle blive enige om, at det har været en .

Milkshake – Vores yndlingsopskrifter

Mums, en milkshake er en super lækker dessert eller snack her i sommervarmen! Den kan laves i et hav af variationer og smage, og den er super nem at sætte sit eget præg på.En milkshake er også fantastisk at servere for gæster, da man altid kan få den til at se super flot og fancy ud. Hæld den f.eks. i et højt glas med et sugerør eller brug et af de super moderne glas .

Sommer tid, er istid!

Sommertid er også istid 😊   Sommeren er godt og grundigt over os her i dejlige Danmark, og vi har allerede nydt godt af en masse solskinsdage. I disse varme dage kan man bare ikke få is nok, så selvom vi allerede har delt vores svar på Danmarks bedste islagkage (Find den HER), syntes vi alligevel, at en ispind er den bedste måde at køle sig lidt ned på. Vores yndlings er at finde .

Sommerdessert – Rabarbermousse med kompot

De første stilke på en rabarberplante er klart de lækreste, og vi fik heldigvis trukket nogle gode nogle inden det var for sent. De har nu ligget i vores fryser i et godt stykke tid og hygget sig, men nu synes vi, at det var på tide at få dem brugt. Vi har derfor været i køkkenet og lavet en lækker rabarbermousse med kompot. Til 6 portioner rabarbermousse med kompot skal du bruge: Rabarberkompot: .

Sæson for danske kartofler – Opskrift

Nye Danske Kartofler Endelig er det ved at være tid igen til, at de nye danske kartofler skal tilberedes og på boret hjemme i haven. Sovs og kartofler er jo så dansk som det kan blive. Bare se på vores nationalret, som er stegt flæsk, med sovs og kartofler. Vi danskere er vilde med kartofler, og det er hele året rundt. Faktisk spiser hver dansker i gennemsnit ca 40 kg kartofler årligt. Men en .